Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,11 Ft
Euró
385,66 Ft
Font
451,33 Ft
Bitcoin
70,822 $

Sztárban Sztár: Trap Kapitány Karády Katalint adta elő, megfagyott a levegő (videó)

Trap Kapitány a többiekhez hasonlóan kétszer lépett színpadra a Sztárban Sztár elődöntőjében, amit nagyon élvezett.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Trap Kapitányt eddig rendre alulszavazták a nézők, hiába a sok pozitív vélemény a zsűri részéről. Ez nemigazán hatotta meg a szavazókat, és nem egyszer kellett megmenteniük a zsűritagoknak, ami aggasztó volt.

Ettől függetlenül Tibi mindent megtett azért, hogy valahogyan mégis meggyőzze az embereket. Az első produkciója ugyan jó volt, nem a legjobb, és ez nem a legjobb előjelként jelent meg számára. Soron kívül Szentkirályi Alexandra lassan szinte félve vezet Budapesten a kátyúk miatt (videó)

Kapott jó kritikákat, de a maximum pontszám elmaradt, távolabb volt ettől, viszont még egyet énekelhetett. Ez enyhe túlzással javítási lehetősé volt számára, amivel élnie kellett, hogy továbbjuthasson.

Tibi választása meglepetést okozott, függetlenül attól, hogy egy igazi legendáról van szó Karády Katalin személyében. A nagy legenda évtizedek óta nem lehet közöttünk, a 90-es évek hajnalán hunyt el 79 évesen.

Igazi színészi alakítás volt ez Tibitől, megvolt a kellő mélysége, és egyértelműen hatással volt a zsűrire, illetve mindenki másra a stúdióban. Ha tökéletes nem is volt, Trap Kapitány megint mutatott valami újat.

Karácsony odaszólt: „Vitézy Dávid egy okos fiú, csak ne bízzunk rá közpénzt”

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere keményen odaszólt Vitézy Dávidnak, akit okos fiúnak tart, de szerinte jobb, ha nem bíznak rá közpénzt.

Az USA nem tud segítséget nyújtani Iránnak az iráni elnök halála után

Annak ellenére, hogy az Egyesült Államok és Irán kapcsolta, nem idilli, az iráni kormány segítséget kért az USA-tól.

Minden eddiginél közelebb a hosszabbításhoz Modric a Real Madridnál

Nagyon úgy fest, hogy a Real Madrid megtartja még egy szezonra a klasszis horvát középpályást, aki talán még kevesebbet fog játszani, de ez sem érdekli, mert maradni akar.