Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

Elkötötte a mentőautót, mely őt szállította kórházba – autós üldözés lett a vége

A beteget kivizsgálásra szállították kórházba a mentősök, ám a férfi hajnalban elhagyta a kórház épületét, meglátta a mentőautót, mely őt szállította, és jó ötletnek találta, hogy ellopja azt.

...svg content...Fotó: Unsplash/camilo jimenez
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az AP a helyi hatóságok közlése nyomán számolt be arról, hogy egy beteg ellopta azt a mentőautót, mely őt szállította egy New York-i kórházba, majd egy 40 kilométeres útra indult a mentőautóval, mely csak akkor ért véget, amikor az állami rendőrség kiszúrta a kerekeket, hogy végre megállítsa a száguldozó beteget.

A rendőrség közlése szerint az incidens csütörtökön kora reggel történt, amikor egy 47 éves férfit vizsgálatra szállítottak a manhattani Mount Sinai Morningside kórházba. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

A férfi végzett a vizsgálattal, majd nem sokkal hajnali 5 óra környékén elhagyta az épületet: az épület előtt azonban figyelmes lett arra a mentőautóra, mely őt szállította az egészségügyi intézménybe. A férfi látta, hogy az autó nyitva, a kulcs pedig benne van, majd fogta magát, beszállt és elhajtott a mentőautóval.

Mivel a mentőautóban van GPS, végig nyomon tudták követni a beteg ámokfutását, ahogy észak felé tartott Westchester megyén keresztül a 87-es autópályán. Az állami rendőrök végül Tarrytown közelében észlelték a mentőautót, és megpróbálták megállítani, ám a beteg elszáguldott, s ekkor vette kezdetét az autós üldözés.

A mentőautót, benne a beteggel végül akkor sikerült megállítani, amikor a rendőrök egy, a kerekeket kiszúró eszközt helyeztek el a Hudson folyón átívelő Mario M. Cuomo hídon. A férfit letartóztatták többek között nagy értékű lopás, lopott tárgy birtoklása, gépjárművel való menekülés és ittas vezetés vádjával.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.