Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,12 Ft
Euró
378,95 Ft
Font
442,13 Ft
Bitcoin
44,183 $

További Hírek

A beteget kivizsgálásra szállították kórházba a mentősök, ám a férfi hajnalban elhagyta a kórház épületét, meglátta a mentőautót, mely őt szállította, és jó ötletnek találta, hogy ellopja azt.

Vezető engedély nélkül menekült az autót vezető férfi, miközben még csak rendszám sem volt a járművön.

A 26 éves sofőr kábítószer befolyása alatt állt, amikor a BMW-t vezette, amivel bárkit megölhetett volna a budapesti száguldása alatt.

Videós anyag is napvilágot látott az agresszív és életveszélyes embercsempészről, aki szándékosan rohant neki az autóknak, többek között egy rendőrautónak is.

Kicsi autó, nagy hajcihő – meggyűlt a bajuk a rendőröknek a menekülő autóssal.

Megdöbbentő határozottsággal csaptak össze a rendőrökkel azok az embercsempészek, akik hétfőn autós üldözésbe és tűzpárbajba keveredtek az egyenruhásokkal, s akiket végül egy elképesztő hajsza után sikerült kézre keríteni.

Autós üldözéssel indult a nap: hétfő reggel autós üldözés zajlott az M5-ös autópálya budapesti bevezető szakaszán: a gyanúsított egy furgonnal menekült az egyenruhások elől és még tüzet is nyitott a rendőrökre.

Hétfő reggel autós üldözés zajlott az M5-ös autópálya budapesti bevezető szakaszán, most pedig új információk érkeztek az eset kapcsán.

Egészen megdöbbentő események zajlottak vasárnap este a X. kerületben.

A tettes lopott autóval és hamis rendszámmal menekült a rendőrök elől, ám az autós üldözésnek egy gigantikus csattanás lett a vége, melyet videóra is vettek a rendőrök.