Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,295 $

Megérkezett az összefoglaló videó a 2023-as F1-es Ausztrál Nagydíjról

A nézők nem panaszkodhattak, összesen három állórajtot láthattak az Ausztrál Nagydíjon, aminek a végeredménye egészen a végéig kérdéses volt.

...svg content...Fotó: EPA/JAMES ROSS
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Azok, akik úgy döntöttek, hogy vasárnap kora reggel a Forma-1-et választják, nem csalódhattak. Már a szombati időmérő is izgalmas volt a Mercedes feltámadásával, de a legjobb kört Max Verstappen rakta össze.

Dörzsölhettük a tenyerünket, anélkül is, hogy leszakadt volna az ég. Az időjárás ezúttal nem játszott túl nagy szerepet, mégis kiválóan érezhettük magunkat ebben az 58 körben, két piros zászlóval. Soron kívül Ezek a legnépszerűbb hazai úti célok a pünkösdi hosszú hétvégén

A két piros zászló miatt összesen három állórajtot kaptunk, aminek Max Verstappen örült a legkevésbé, legalábbis az utolsó kapcsán finoman szólva is megjegyezte, miért döntött így a versenybíróság.

A második rajtot Alex Albon balesete miatt rendelték el, addig a verseny legvégén Nico Hülkenberg leszakadt kerekek és törmelékek okoztak gondot. Ekkor már csak 2 kör volt hátra, és jöhetett a nagy finálé Verstappennel az élen, mögötte Hamiltonnal, Alonsóval, Sainzzal, Gasly-val és Strollal.

Nagy káosz alakult ki az utolsó rajtnál, mindkét Alpine a falban végezte, egymás mögött, addig Alonsót Sainz lökte ki, amiért büntetést kapott a Ferrari versenyzője. Hosszas gondolkozás után végül a rajtsorrendben intették le a mezőnyt, így Alonso sorozatban harmadszorra is dobogóra került. A hivatalos összefoglaló videót erre a linkre kattintva érhetitek el.

Távoli fekete lyuk környékén bizonyították Einstein évszázados gravitációs elméletét

Alapjaiban forradalmasíthatja a fekete lyukak tanulmányozását a felfedezés.

Ezek a legnépszerűbb hazai úti célok a pünkösdi hosszú hétvégén

A nyári szünet előtt még egy hosszú hétvége kedvez az utazókedvűeknek: a pünkösdi hosszú hétvége közel annyira népszerű, mint a húsvét volt.