Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,624 $

Kiszel Tünde áprilisi naptárfotója nagyon tüzesre sikeredett

Kiszel Tünde imádja a divatos, csinos, elegáns ruhákat, gyakorlatilag erről is szól az élete, odafigyel a részletekre.

...svg content...Fotó: Instagram/Kiszel Tünde
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Kiszel Tündét az egész ország ismeri, a fiatal generáció is, és ez milliókat jelent. Milliók ismerik, sokan rajonganak érte, de azok sincsenek kevesen, akik időről időre igyekeznek őt kifigurázni valamivel.

Tündének volt ideje megtanulni, hogyan kezelje ezeket a helyzeteket, és azt kell mondjuk, hogy jól vette fel a ritmust a közösségi médiában. Teljesen más környezetben nőtt fel, így be kellett tanulnia, ami láthatóan jól megy neki. Soron kívül Magyar Péter mindenhonnan menesztené Orbán Balázst

Már több mint 22 500-an követik az Instagram oldalán, és igyekszik aktív lenni, érdekesebb tartalmakat megosztani. Rendre sok dicséretet kap, akárcsak a lánya, aki nagyon tehetséges modell, illetve énekesnő.

Tünde rendkívül büszke Donatella sikereire, és elégedett lehet, mert a fiatal lány példaértékűen éli az életét. Sok bennük a közös, mindketten imádják a művészetet, a színházat, az operát, és az igazi klasszikusokat.

Kiszel Tünde a naptárjáról is ismert, ezúttal április hónap kapcsán osztott meg magáról egy új fotót, amivel szintén sikert aratott. Egy kis retro, és a szexibb megjelenés sem maradhatott el Tünde részéről.

Szentkirályi bejelentette, a Fidesz nem támogatja Vitézy főpolgármester-helyettes jelölését

Szentkirályi Alexandra tisztázta, semmilyen körülmények között nem támogatják Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltését, de nem is javasolnak mást a pozícióra.