Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Kiszel Tünde lánya kilépett édesanyja árnyékából

Fotó: Instagram/Kiszel Tünde
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Úgy érzi, mára sikerült kilépnie édesanyja árnyékából, miután évekkel ezelőtt úgy döntött, hogy saját tehetsége jogán fog érvényesülni.

Kiszel Tünde lánya, Hunyadi Donatella egy nagyon különleges személyiség, aki modellként és énekesként is ismert. Sokat örökölt az édesanyjától, így a művészet szeretetét is, ugyanakkor ő is a saját útját szeretné járni.

Soron kívül Lezuhant egy férfi a Margit hídról, nem tudták megmenteni

Emiatt sem hasonlítják igazán az édesanyjához, mivel nem rajta keresztül érvényesül a karrierjében. Ugyanakkor ez nem mindig volt egyszerű, mert amikor az általános iskolás éveit élte, voltak, akik kinevették.

„Hét-nyolc éves lehettem, amikor behoztak az osztálytársaim a suliba egy újságot, aminek a címlapján édesanyámmal ketten szerepeltünk. Kinevettek, kigúnyoltak, és kérdőre vontak, hogy én miért vagyok az újságokban, és ők miért nem?” – mesélte a Bestnek adott interjújában Donatella.

Szép lassan megkezdte a saját karrierjét, amikor mindössze tizennégy évesen leszerződött Magyarország egyik legnevesebb modellügynökségéhez, és négy éven át a szintén nagyon ismert Kajdi Csaba egyengette a pályafutását.

Azóta szabadúszóként dolgozik, és már az olasz Vouge-nak is dolgozott, ami ugyancsak komoly szakmai sikert jelent számára. „Úgy érzem, mára sikerült kilépnem édesanyám árnyékából.” – idézte a 24.hu a fiatal lányt, aki a Zeneakadémián tanul klasszikus zenét, és főként templomokban lép fel.