Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,54 Ft
Euró
388,26 Ft
Font
452,92 Ft
Bitcoin
63,230 $

Tóth Andi ismét fotózáson járt, csodálatosan néz ki (videó)

Ismét komoly megtiszteltetés érte Tóth Andit, aki főcímdalt énekelhetett egy már elkészült filmhez, ami a Szelfi Egyetem

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Időről időre sokan aggódnak Tóth Andiért, akinek nemrég zátonyra futott a kapcsolata Marics Petivel. Igazi álompárként tekintettek rájuk, de mégsem működött a dolog, bár a részletek nem ismertek.

Andi jelentette be, hogy szakítottak Petivel, és tisztázta, ki volt kettejük közül, aki megtette ezt a lépést. Az énekesnő szakított a Valmar sztárjával, aki már egy ideje nem lakik ott a házban, ahová együtt költöztek be. Soron kívül Szerdától ismét olcsóbb lesz az üzemanyag

Akkor még inkább úgy tűnhetett, hogy hosszú távú a kapcsolatuk, ami azonban csak egy évig tartott. Hogy kibékülhetnek-e a jövőben, nem tudni, de az biztos, hogy még sokat fognak róluk beszélni.

Nem kizárt, hogy a kialakult helyzet miatt még többen fogják nézni a Sztárban Sztárt, amiben zsűriként dolgoznak. Két adás maradt a 2023-as szezonból, és sokakat érdekel, hogyan fognak viselkedni egymással a folytatásban.

Andi büszke arra, hogy a Szelfi Egyetem főcímdalát énekelhette, melynek kapcsán részt vett egy izgalmas fotózáson. Erről láthattok alább részleteket, benne pár érdekes jelenettel és ruhadarabbal.

Lázár János Debrecen, Nyíregyháza és Miskolc után Szeged felzárkózását tűzte ki célul

Lázár János építési és közlekedési miniszter a dél-alföldi régió fejlesztésének prioritását hangsúlyozta egy makói sajtótájékoztatón.