Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,36 Ft
Euró
391,13 Ft
Font
458,33 Ft
Bitcoin
63,722 $

Ausztrál Nagydíj: óriási szerencséje volt Yuki Tsunodának (videó)

Yuki Tsunoda szerencsésen úszta meg a manővert, kisebb csoda, hogy el tudta kerülni a falat az Ausztrál Nagydíj első szabadedzésén.

Fotó: EPA/JAMES ROSSb
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, lezajlott az első két szabadedzés a 2023-as F1-es Ausztrál Nagydíjon. Az első tréninget Max Verstappen nyitotta az élen a Red Bullal, és nem keveset kapott közvetlen mögötte Lewis Hamilton.

A Red Bull holland ásza még mindig nincs 100%-os állapotban, de ez nem akadályozza meg őt abban, hogy autóba üljön, és a legjobbak között teljesítsen. Ez is sokat elmond a hozzáállásáról, és a benne lévő tartalékokról. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

Szerencséjére az autója kellően versenyképes ahhoz, hogy a mezőny fölé nőjön. A Mercedes és a Ferrari, valamint az Aston Martin azon igyekszik, hogy valahogyan megfogja a „bikákat”, ám nincs könnyű dolguk.

Hogy mit hoznak a következő futamok, nem tudni, de ha minden marad így, gyakorlatilag lehetetlen helyzetbe kerülnek a riválisok. A kisebb csapatok pedig azon dolgoznak, hogy minél többször legyenek pontszerzők.

Yuki Tsunoda ugyancsak ezen ügyködik, és általában nekik többet is kell kockáztatniuk, ami hibákhoz vezethet. Tsunoda is ezt tehette az Ausztrál Nagydíj első szabadedzésén, ráadásul akkor még nagyon poros volt a pálya.

Hatgólos meccset nyert meg a Barcelona a Valencia ellen, Lewandowski volt a hős

Xavi csapata, a Barcelona végül fordított a Valencia ellen, és 4-2-re nyert, de a bajnoki cím így is távoli.