Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,05 Ft
Euró
390,26 Ft
Font
456,31 Ft
Bitcoin
57,808 $

Aguero-nak Twitch-stream alatt volt egy kisebb szívritmuszavara

A szívproblémák miatt idő előtt visszavonult világsztárnak Twitch-stream közben volt egy kisebb szívritmuszavara.

Fotó: Sergio Aguero, a Manchester City játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája ötödik fordulójában játszott Olympique Lyon - Manchester City mérkőzésen Lyonban 2018. november 27-én. MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Manchester City legendája, aki a Barcelonában játszott utoljára, a héten szívritmuszavarral küzdött streamelés közben a Twitchen. Hatalmas rajongótáborral rendelkezik a platformon, ami Spanyolországban mérhetetlenül népszerű.

Ezen a héten Ilbai Llanos mellett streamelt, majd azt lehetett látni, hogy Aguero megáll, és odanyúlt a mellkasához. Llanos hamar kiszúrta, valami nincs rendben, és megkérdezte a 34 éves rekordert, hogy jól van-e, szüksége van-e orvosra. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Ekkor Aguero azt válaszolta, szerinte egy mini szívritmuszavara volt. A 90min azt írja a cikkében, hogy amiatt nem volt szükség orvosi beavatkozásra, mert van egy chip a volt játékos szervezetében, ami érzékeli, ha gond van, és jelet küld.

Később folytatni tudta a streamelést, de ez az eset is megmutatta, miért kellett idő előtt befejeznie a karrierjét, még 2021-ben. A Manchester Cityben 390 meccs alatt 260 gólt szerzett, amivel igazi legendává vált, és fájó, hogy ilyen módon kellett visszavonulnia, mert nagy tervei voltak a Barcával.

Valószínűleg már világbajnok lenne Lionel Messiékkel, ha nincs ez a szívprobléma. Nem kizárt, hogy legalább csereként számítottak volna rá, de valamiért az égiek másképpen döntöttek.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.