Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,33 Ft
Euró
389,22 Ft
Font
454,33 Ft
Bitcoin
64,167 $

A Jackass sztárját egy hónapon belül másodszor tartóztatták le

Ezúttal egy étteremben rendezett jelenetet, ahol elhidegült felesége és gyermeke étkezett.

Fotó: YouTube képernyőfotó
Style

Borbély Fanni

Szerkesztő

Bam Margerának ismételten meggyűlt a baja a hatóságokkal: ezúttal egy étteremben rendezett jelenetet, ahol elhidegült felesége és gyermeke étkezett. A Jackass sztárja, Bam Margera újabb jogi problémákat generált magának, miután pár héttel ezelőtt Kaliforniában letartóztatták családon belüli erőszak vádjával.

A nő, akivel akkor egy párt alkottak, állította, hogy Margera megrúgta őt, majd a férfit letartóztatták, és másnap 50 ezer dolláros (19 millió forint) óvadék ellenében szabadon engedték. A helyi kerületi ügyészség ugyanis közölte, hogy nem lesz vádemelés az ügyben, mivel nem áll rendelkezésükre elegendő bizonyíték. Soron kívül Három év börtönt is kaphatnak a kegyetlen állatkínzók

Margera azonban ezúttal sem tanult a hibájából és most újra összetűzésbe keveredett a hatóságokkal: a TMZ jelentése szerint a hatóságok egy burbanki thai étteremben történt incidenshez vonultak ki, ahol Margerát találták, ahogy egy nővel veszekedett.

Csakhogy a kiabálás egyre hangosabbá vált, és egészen odáig fajult, hogy a rendőrök segítségét kérték a feszültség csillapítására. A beszámolók szerint a rendőrök megállapították, hogy Margera „képtelen volt vigyázni magára”, ezért bilincsben hagyta el a helyszínt.

Noha a rendőrségi közleményben nem kívántak kitérni arra, hogy valóban elhidegült feleségével keveredett-e szóváltásba, megjegyezték, hogy Margera elhidegült felesége, Nikki Boyd és közös fiuk, Phoenix is az étteremben volt az incidens idején.