Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,46 Ft
Euró
389,45 Ft
Font
454,79 Ft
Bitcoin
65,208 $

Csodálatos formában van Vitányi Judit (fotók)

Vitányi Judit is imád utazni, és az elmúlt időszakban ismét különleges helyeken járt, ahol számtalan fotó készülhetett róla.

Fotó: Instagram/Vitányi Judit
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szerencsések vagyunk, mert Magyarországon rengeteg sztárt, hírességet, ismert embert láthatunk. Mind más és más egyéniségek, a bulvársajtónak bőven van miből táplálkoznia, ha sztorikról van szó.

Nyilván a hírességek egy része ennek nem mindig örül, Tóth Gabi például egy hosszabb videóban fejtette ki, miért nem igazak azok az állítások, miszerint eladta volna lánya betegségének történetét. Soron kívül Szentkirályinak elege van Karácsonyból: „Közpénzből készpénz lett”

Az énekesnő egyértelműen tagadta ezeket a feltételezéseket, amik a közösségi médiában jelentek meg. Szerencsére a kislánya már sokkal jobban van, és ennél nincs is fontosabb Gabi számára, ugyanakkor fontos volt mindezt tisztáznia.

Vitányi Judit szintén a TV2 egyik sztárja, aki egy teljesen más területen dolgozik. Műsorvezetőként és híradósként vált ismertté, méghozzá országos szinten, és jól látni, hogy nagyon kedvelik őt az emberek.

Lassan a 10 ezer követője is meglesz az Instagramon, de nem görcsöl rá a témára, helyette önfeledten posztol, és megoszt pár érdekességet a nyaralásairól. A formája pedig továbbra is tökéletes, nem véletlenül irigykednek rá.

Videón, ahogy pár fiatal két kukányi szemetet önt az óceánba Florida partjainál

A két fiatal végül jelentkezett a rendőrségen, miután a mutatványról készült videó szinte mindenkihez eljutott az interneten.

Három év börtönt is kaphatnak a kegyetlen állatkínzók

Vannak, akik szigorúbban büntetnék az állatkínzókat, de a törvény ezt nem mindig teszi lehetővé különböző enyhítő körülmények figyelembevétele okán.