Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,51 Ft
Euró
389,27 Ft
Font
453,55 Ft
Bitcoin
64,306 $

Egyre tisztább a kép Julian Nagelsmann távozása kapcsán

Újabb információk láttak napvilágot a Bayern München korábbi edzőjének távozásával kapcsolatban.

Fotó: Julian Nagelsmann, a Bayern München német labdarúgóklub új vezetőedzője első edzését vezeti csapatának Münchenben 2021. július 7-én. MTI/EPA/Philipp Guelland
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

A szurkolók egy jelentős részét meglepetésként érte Julian Nagelsmann menesztése, és nem is feltétlenül értettek egyet Oliver Khan döntésével, ám úgy tűnik, a csapat játékosai felemás véleménnyel voltak az edzőről.

Korábban Thomas Müller még úgy fogalmazott, hogy Nagelsmann nem vesztette el az öltözőt, menesztése pedig sokkolta a játékosokat, ám a német Bild most arról is, hogy ez maximum néhány játékos esetében lehetett igaz, ugyanis többen is Julian Nagelsmann ellen voltak. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

A lap meg is nevezi ezen játékosokat, így információik szerint Serge Gnabry, Leroy Sané, Jamal Muisala, Joao Cancelo és Sadio Mané sem bánta a menesztését, Manuel Neuer és Sven Ulreich pedig egyenesen kívánta azt, ugyanis Toni Tapalovic kapusedző menesztése után rendkívül megromlott a viszonyuk a 35 éves vezetőedzővel.

Néhány játékos azonban valóban kedvelte Nagelsmannt, a Bild szerint Joshua Kimmich, Leon Goretzka, Matthijs de Ligt, Dayot Upamecano és Benjamin Pavard is jó véleménnyel voltak róla, ám mindez nem volt elegendő ahhoz, hogy az állását megtarthassa.

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Robogósnak csapódott egy autós Pannonhalmán

Újabb és újabb balesetek történnek, most épp Pannonhalmán történt egy robogós incidens, ami miatt mentőket is riasztottak a helyszínre.

Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

Egy jólléti ellenőrzésre érkeztek a helyszínre a rendőrök, a házban azonban már csak a nő holttestét találták meg.