Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,52 Ft
Euró
389,10 Ft
Font
454,62 Ft
Bitcoin
59,341 $

Kérést intézett a Barcelona Szoboszlai Dominik csapattársához

Trükkös lépéshez folyamodhatott a Barcelona a kiszemelt játékos megszerzése érdekében.

Fotó: MTI/EPA/Ronald Wittek
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

A Mundo Deportivo című spanyol lap információi szerint a Barcelona vezetősége arra kérte az RB Leipzig egyik meghatározó játékosát, Dani Olmót, hogy ne hosszabbítsa meg szerződését a klubbal.

A katalánok már régóta szerették volna visszacsábítani a szélsőt, és abban reménykednek, hogy ezen a nyáron komoly lehetőségük nyílik a tranzakció lebonyolítására. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

A hírek szerint a Barcelona illetékesei már felvették a kapcsolatot a spanyol válogatott játékossal, és arra kérték, hogy ne hosszabbítsa meg szerződését az RB Leipziggel, így kényszerítve a németek vezetőségét az eladására.

Ennek oka, hogy a 24 éves játékos jelenlegi szerződése 2024-ben jár le a német csapatnál, így ha nem kerül sor a szerződéshosszabbításra, akkor az RB Leipzignek vagy el kell őt adnia a nyáron, vagy pedig megkockáztatják, hogy ingyen távozik a klubtól, ugyanis 2024. január 1-től szabadon tárgyalhat bármelyik kérőjével.

Dani Olmo korábban a katalánok La Masia akadémiáján nevelkedett, azonban 15 évesen elhagyta azt és a Dinamo Zagrebhez igazolt. A horvát élcsapattól került később az RB Leipzighez, amely 29 millió eurót fizetett a játékosért.

A Transfermarkt becslése alapján Olmo jelenleg mintegy 40 millió eurót érhet, így ha a Lipcse az eladás mellett dönt, nagyjából ekkora összeggel kell számolnia az érdeklődőknek. Ilyen csapatokból pedig van bőven, ugyanis a Barcelona mellett a Bayern München és a Real Madrid érdeklődéséről is hallani lehet.

Agyonverte feleségét a volt kazahsztáni gazdasági miniszter, a gyilkosságról felvétel is készült

A férfi az egyik rokonának a tulajdonában lévő étterembe vitte feleségét, ahol a hajánál fogva rángatta, brutális módon ütlegelte és rugdosta, melynek következtében a nő a helyszínen életét vesztette.