Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,94 Ft
Euró
391,71 Ft
Font
457,87 Ft
Bitcoin
62,596 $

A rendező szerint a Henry Cavill-féle Hegylakó reboot sorozatként jobban működne

Chad Stahelski rendező elhintett pár új információt az új Hegylakó rebootról, noha azt már az elején megjegyezte, hogy szerinte sorozatként jobban működne a dolog.

Fotó: MTI/AP/Invision/Chris Pizzello
Kult

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A Deadline-nak nyilatkozott az új Hegylakó rebootról a film rendezője, Chad Stahelski, aki elárult pár új információt a Henry Cavill főszereplésével készülő filmről. Első körben azonnal megjegyezte, hogy szerinte a projekt még jobban működne sorozatként.

A rendező a Hegylakó-franchise-t a John Wickhez hasonlította (amit szintén ő rendezett), noha kiemelte a különbséget is a két franchise között, hiszen előbbi egy évtizedek óta létező történet folytatása, míg utóbbi egy kalandos történet nulláról történő kezdése volt. Soron kívül A hét első felében napsütés, a második felében esős és szeles lesz az idő

„Évek óta dolgozom a Hegylakón, Henry Cavillnek. Visszamenőleg nehéz a dolog. Mi a különbség a John Wick és a Hegylakó között? Az, hogy a Wick nem hét évadnyi sorozatot, plusz két spinoffot és öt filmet termelt.”

A rendező épp ezért szeretne inkább sorozatot a filmből, hiszen még bőven lenne mit felfedezni a hatalmas Hegylakó-univerzumban. Ennek kapcsán pedig kiemelte, a Hegylakó reboot filmet csak úgy lehetne megcsinálni, hogy az első két órában csak az előzményeket mesélné a film, hogy azok is értsék, hogy miről van szó, akiknek esetleg kimaradt a Hegylakó.

Ez alapján pedig tényleg jobb ötlet lenne egy sorozat, hiszen lenne idő felépíteni a történetet, behozni pár flashbacket, és így biztosan ki tudnák használni a franchise-ban rejlő lehetőségeket is.