Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,21 Ft
Euró
391,08 Ft
Font
457,87 Ft
Bitcoin
60,272 $

Ilyen erős formában van március végén Szőke Zsuzsi (videó)

Szőke Zuzsi megmutatta az aktuális formáját, amire sokan fognak irigykedni, és még mindig van egy kis idő a nyári szezonig.

Fotó: Instagram/Szőke Zsuzsanna
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Javában készülnek a nyári formák, és természetesen a sztárok sem akarnak kimaradni a körből. Ha csak a világsztárokat nézzük, akkor Kim Kardashian egymaga sok millió nőre lehet hatással, és ez minden évben így van.

Heidi Klum, a világhírű topmodell, aki hosszú-hosszú évek óta van jelen a médiában, ugyancsak hatalmas formában van. Csak kapkodjuk a fejünket a vonalak láttán, és a magyar sztárok sem vesznek vissza. Soron kívül Szentkirályi Alexandra megegyezett Lázár Jánossal a BKK-s dolgozói jegyekről

Vannak néhányan, akik nemzetközi szinten is kimagasló formákat tudhatnak magukénak. Szőke Zsuzsit is ide sorolhatjuk, aki az egyik legcsinosabb nő Magyarországon, és még mindig tud meglepetést okozni.

Újabb erőket mozgósít magában, és a hétfői eső sem szegte kedvét. Lábnapot tartott, hozzá egy kis fenékedzéssel, majd jöhetett a kadio. Semmi túlzás nincs abban, hogy az egyik legvonzóbb nő, sokan rajonganak érte.

Zsuzsi valószínűleg később ennél is jobb formában lesz, és ha kíváncsiak vagytok a jelenlegi verziójára, akkor csak kattintsatok erre a linkre. Hölgyek, ha komoly motivációt akartok, akkor Zsuzsi oldala erre is tökéletes.