Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,01 Ft
Euró
390,22 Ft
Font
456,44 Ft
Bitcoin
58,250 $

Demcsák Zsuzsa tökéletes mosolyától rögtön zavarba jön az ember

Egyre több dicséretet kap Demcsák Zsuzsa, akiről látványos divatfotók látnak napvilágot, és nem mellesleg nagy formában van.

Fotó: Instagram/Demcsák Zsuzsa
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Demcsák Zsuzsát már több mint 51 ezren követik az Instagram oldalán, köszönhetően annak is, hogy az elmúlt egy évben sokkal aktívabbá vált a közösségi médiában. Ezzel együtt nyitottabb is, ami jó hatással van a karakterére.

Azok, akik túlságosan is zárkózottnak gondolták, most talán másképpen vélekednek róla. Zsuzsa egyre több témában oszt meg gondolatokat az oldalán, és nem is oly rég őszintén beszélt a válásáról. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Azt is megtudhattuk, hogy jelenleg nem nyitott a szerelemre, a munkájára koncentrál. Mindig van valamilyen projekt, amin dolgozik, és ne feledjük, a TV2 sztárműsorvezetője, várnak még rá új kihívások.

Igyekszik kihozni a napjaiból a maximumot, és elsősorban továbbra is édesanya. Ezen a területen pláne óvja a magánéletét, de nem teljesen zárta be a kaput, vannak dolgok, amikről szívesen beszél.

Az elmúlt időszak egyik legszebb fotója látott napvilágot Zsuzsáról, és pontosan ez az a bizonyos mosoly, amitől bárki zavarba jönne. A csinos és divatos híresség nem kevés bókot kapott, sokan elismerik a megjelenését.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.