Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,46 Ft
Euró
389,45 Ft
Font
454,79 Ft
Bitcoin
65,208 $

Sztárban Sztár: kiderült, kit kell utánoznia Oláh Ibolyának és a többieknek

Oláh Ibolya az elsők között jutott tovább vasárnap este, majd nem sokkal később közölték vele, kit fog utánozni a következő hétvégén.

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lezajlott a középdöntő, és már azt is tudhatjuk, kinek kellett búcsúznia. Végül az egyik nagy kedvenc, Sipos Tomi búcsúzott, aki Barry White-ként nagy sikert aratott az este folyamán, és sok pozitív kritikát kapott.

A nap legjobbja viszont Schoblocher Barbara volt Zámbó Jimmyként, bár tegyük hozzá, Trap Kapitány volt az egyetlen, aki Soltész Rezsőként tökéletesen utánozta a hangot. Ennek ellenére majdnem kiesett, valamiért a nézők többsége továbbra sem szavaz rá, de ez még változhat. Soron kívül Szentkirályinak elege van Karácsonyból: „Közpénzből készpénz lett”

Míg egy héttel ezelőtt Oláh Ibolya megnyerte az aktuális kört, most ismét sok kritikát kapott. Sokak szerint már nem kellene versenyben lennie, és a közösségi médiában azok sincsenek kevesen, akik a viselkedését, a reakcióját kritizálják.

Ugyanakkor őt is továbbjuttatták, méghozzá az elsők között, így még legalább egy hétig a stáb része maradhat. Rá is izgalmas feladatok várnak, akárcsak a többiekre, miután Tilla ismertette az utánozni kívánt előadók névsorát.

Fogalmazzunk úgy, hogy lesznek meglepetések, és voltak, akik hirtelen nem is tudtak mit mondani a feladat láttán. Alább a videóban megtaláljátok a teljes névsort, hamarosan pedig ismét színpadra állnak a sztárok.

Három év börtönt is kaphatnak a kegyetlen állatkínzók

Vannak, akik szigorúbban büntetnék az állatkínzókat, de a törvény ezt nem mindig teszi lehetővé különböző enyhítő körülmények figyelembevétele okán.

Ronaldinho-gólpasszt adott az Arsenal játékosa Kerkezék ellen (videó)

Anno Ronaldinho adott hasonló passzokat, amikor a passz pillanatában szándékosan elfordította a fejét másik irányba, most ugyanezt tette az Arsenal játékosa az utolsó gólnál, majd Rice a hálóba tette a labdát.