Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,33 Ft
Euró
389,22 Ft
Font
454,33 Ft
Bitcoin
64,167 $

Szuper újdonságokkal vár a Disney+ áprilisban

Megérkezett a Disney+ áprilisi újdonságainak listája, amiket nem érdemes kihagyni!

Fotó: Disney+
Kult

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Disney+ folyamatosan bővíti kínálatát, most pedig kiderült, milyen újdonságok érkeznek a streamingszolgálatóra áprilisban.

Április 5-én debütál a Disney+ saját gyártású sorozata, a The Good Mothers:

Az igaz történeten alapuló The Good Mothers (The Good Mothers) című sorozat három bátor nő életét meséli el, akik a ‘Ndrangheta maffián belül nőttek fel, és úgy döntöttek, hogy együttműködnek Anna Colace ügyésszel, aki nemrég érkezett Calabriába. Három nő története, akik az életükért és gyermekeik jövőjéért küzdve megpróbálják meggyengíteni a bűnszövetkezetet.

Szintén április 5-én landol a Will Trent saját gyártású sorozat újabb része:

Will Trent különleges ügynököt, a Georgiai Nyomozóiroda (GBI) munkatársát születésekor elhagyták és kemény gyerekkora volt Atlanta túlterhelt nevelőszülői intézményrendszerében. De most, hogy elhatározta, hogy – élve egyedi nézőpontjával – gondoskodik róla, hogy senkit se hagyjanak el úgy, mint őt, neki a legmagasabb a bűnügyfelderítési rátája a Nyomozóiroda kötelékében.

Április 7-én a szintén saját gyártású Apró gyönyörű dolgaink című sorozat érkezik:

A Cheryl Strayed bestseller esszégyűjteménye alapján készült Apró gyönyörű dolgaink (Tiny Beautiful Things) főszereplője egy nő, akinek a házassága a végét járja, akivel a lánya szinte szóba se áll, s akinek írói karrierje nem is létezik. Amikor egy barátja javasolja neki, hogy vegyen át egy tanácsadó rovatot, teljesen alkalmatlannak érzi magát a feladatra… pedig talán pont erre termett.

Április 19-én az Így jártam apátokkal című sorozat 2. évada debütál 11 új epizóddal:

A közeljövőben Sophie tovább meséli a fiának, hogyan ismerkedett meg az apjával: ez a történet visszarepíti a nézőket a 2. évaddal a jelenbe. Kövesd végig, ahogy Sophie és szűk baráti társasága továbbra is próbál rájönni, kik is ők valójában, mit akarnak az élettől és hogyan lehet szerelembe esni a társkereső alkalmazások és a korlátlan lehetőségek korában.

Egy igaz történeten alapuló sorozat, a Sam – Egy szász landol a Disney+-on április 26-án, és remek hír, hogy kapásból minden rész elérhető lesz:

A Sam – Egy szász (Sam – A Saxon) a Disney+ első német saját gyártású sorozata Samuel „Sam” Njankouo Meffire, Kelet-Németország első fekete rendőrének elképesztő igaz története alapján készült. A történet Sam útját kíséri végig, ahogyan megtalálja azt a helyet, amit otthonának nevezhet és elmeséli az igazságért vívott harcának történetét egy elnyomó rendszerrel szemben.

A hónap új megjelenéseinek sorát április 28-án a kizárólag a Disney+ kínálatában elérhető Pán Péter és Wendy zárja majd:

A fiatal lány, Wendy Darling fél elhagyni gyermekkori otthonát, majd találkozik Pán Péterrel, a fiúval, aki nem hajlandó felnőni. Testvéreivel, Csingilinggel – az apró tündérrel – és Péterrel eljut Sohaország varázslatos világába. Ott találkozik egy gonosz kalózkapitánnyal, Hook kapitánnyal, és belevág az izgalmas kalandba, amely örökre megváltoztatja az életét.

Nagy Márton szerint Magyarország az űripar egyik meghatározó szereplője lehet

A nemzetgazdasági miniszter szerint minden adott ehhez.

Ronaldinho-gólpasszt adott az Arsenal játékosa Kerkezék ellen (videó)

Anno Ronaldinho adott hasonló passzokat, amikor a passz pillanatában szándékosan elfordította a fejét másik irányba, most ugyanezt tette az Arsenal játékosa az utolsó gólnál, majd Rice a hálóba tette a labdát.