Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,37 Ft
Euró
389,10 Ft
Font
453,36 Ft
Bitcoin
62,837 $

Látványos sminkben és vonzó ruhában jelentkezett be Tóth Gabi

Tóth Gabit sem tudják megtörni az őt támadók, bár ez az időszak ismét nem könnyű számára a hatalmas házfelújítás miatt.

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi a fiatalabb kora ellenére átesett pár igen kemény időszakon, elsősorban a magánéletében, mert rengeteg támadás érte a közösségi médián keresztül. Volt egy pont, amikor ezt már nem lehetett kontrollálni, így csak annyit tehetett, hogy kivárja a viharos idők végét.

Ezek az idők elmúltak, de Gabi is tudja, hogy lehetnek még hasonlók, mert megosztó a személyisége. Ő azonban nem akar változtatni ezen, magát adja, miközben egyesek még a hitét is megkérdőjelezik. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

Jelenleg az életük javarészt az új házuk felújításáról szól, amit nemrég vásároltak. Gabi megerősítette, hitelere vették a házat, és nyilván vannak benne félelmek, de belevágtak, és igyekeznek időben végezni a feladatokkal.

Egyre több felvétel lát napvilágot a házról, ami több szobát és emeletet is tartalmaz. Hatalmas munkafolyamatok zajlanak a háttérben, és ha egy nap minden elkészül, valószínűleg a sztárpáros több mint elégedett lesz.

Gabi legutóbb szerda délelőtt jelentkezett be az Instagram oldalán egy idézettel. “Zöld pántlika könnyű gúnya, virágom, virágom. Mert azt a szél könnyen fújja, virágom, virágom” – írta a posztjában a TV2 sztárja, aki egy szelfit is csatolt magáról.