Clouds
21 Budapest
Dollár
344,22 Ft
Euró
368,80 Ft
Font
428,02 Ft
Bitcoin
25,611 $

Így néz ki most Tóth Gabiék átépítés alatt álló új háza (videó)

Fotó: Instagram/Krausz Gábor
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Egy minden eddiginél részletesebb videót láthatunk Tóth Gabiék új házáról, amivel finoman szólva is van munkájuk a szakembereknek.

Tóth Gabi és Krausz Gábor életük legsűrűbb időszakát élheti, hiszen nem egy kész házat vásároltak. Igen komoly renoválásra van szükség, de legalább a ház olyan lesz a végén, mint amit megálmodtak maguknak.

Soron kívül Eltűnt egy 17 éves bakonyoszlopi lány, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Az énekesnő őszintén beszélt a félelmeiről, a kihívásokról, és arról a küzdelemről, ami egy ilyen szintű felújítás generál. Teljesen természetesen, ha Gabi és Gábor néha csak fogja a fejét, de később rendkívül boldogok lesznek.

Sokan drukkolnak nekik, a rajongók igyekeznek tartani a lelket a sztárpárosban. Egyelőre nem tűnik lakható állapotúnak a ház, de folyamatosan dolgoznak rajta, és láthatjuk, hogy mennyi szobát tartalmaz, nagy terekkel.

Varázslatosan nézhet ki, ha egy nap elkészül, bár várhatóan még egy ideig biztosan csinosítgatni fogják. Egy ilyen ház rengeteg potenciált rejt magában, és csodálatos otthon lehet, hosszú-hosszú évekre.

Nem beszélve arról, hogy felújítva sokkal többet fog érni, és egy remek környezetben terül el. Ha kíváncsiak vagytok a jelenlegi helyzetre, magára a házra, akkor csak kattintsatok erre a linkre a videóért.