Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,81 Ft
Euró
389,79 Ft
Font
455,57 Ft
Bitcoin
59,277 $

Ázsia Expressz: Tóth Dávid tart az éhezéstől, Kucsera Gábor is nyerni akar

Tóth Dávid és Kucsera Gábor együtt fognak versenyezni az Ázsia Expressz legújabb évadában, és akár nagy esélyesek is lehetnek.

Fotó: Instagram/Tóth Dávid
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ördög Nóri hétfőn jelentette be a nagy hírt, miszerint kezdődnek a forgatások az Ázsia Expressz negyedik évada körül. Sokat nem kellett várnunk a TV2 bejelentésére a névsorral, többek között Alekosz és barátnője is meg fog küzdeni a fődíjért.

Nem ígérkezik egyszerűnek a versenyzők dolga, és lesznek, akik heteken át nézhetnek szembe a kihívásokkal. Érdekes párosokat válogattak össze, és azt kell mondjuk, hogy Tóth Dávidra, valamint Kucsera Gáborra abszolúte favoritként tekinthetünk. Soron kívül Fontos bejelentést tett Orbán Viktor a magyar üzemanyagárakról

Sportolóként rendkívül kitartóak, fittek, nyelveket beszélnek, és emellett sok más értékes tulajdonáguk is van. Az egykori A Nagy Ő-re is élete legnagyobb kalandja várhat, akárcsak a Farm VIP korábbi versenyzőjére.

Gábor például vállalkozóként dolgozik, egy asztalos műhelyt vezet, míg Dávidot gyerekkora óta ismeri, csapattársak voltak. A kajakozó ezüstérmes olimpikon 38 évesen vág neki a távnak, és jelenleg is a kajakos sportban, a szövetségen belül tevékenykedik.

Dávid nagyon bízik benne, hogy el tudnak jutni a döntőig, és megnyerhetik azt. „Így lesz!” – szólt közbe Kucsera. Dávid elismerte, rosszul viseli, ha éhes, és mivel nem kapnak ételt, azt is saját maguknak kell megoldaniuk, kivéve, ha épp szállodában szállnak meg a többi csapattárssal.

„Nem tudom elképzelni, honnan szerzünk például ételt.” Amiben biztos, az az, hogy nem lesz közöttük versengés, mert az a céljuk, hogy legyőzzék az ellenfeleket, így közös erővel, összedolgozva fognak haladni előre.

Orosz katonák léptek be az amerikai erőknek otthont adó nigeri légibázisra

Miután a nigeri katonai vezetők nemrég úgy határoztak, kiutasítják az amerikai csapatokat az országból, oroszok foglalták el a légibázist.

Gyerekek bukkantak rá egy női holttestre Aszódon

Gyerekek találtak rá egy női holttestre Aszódon, majd elfogták a bűncselekmény gyanúsítottját, akire súlyos büntetés várhat.

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsony már kukákat szereltet le Budapesten

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje nem elégedett Budapest köztisztaságával, amiért Karácsony Gergelyt teszi felelőssé.