Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,65 Ft
Euró
388,25 Ft
Font
452,69 Ft
Bitcoin
63,462 $

Ilyen stílusosan várja március végét Gáspár Bea

Gáspár Bea is szereti a divatot, számos különböző szettben láthattuk már, és hamarosan ismét változni fog a ruhatára az időjárás miatt.

Fotó: Instagram/Gáspár Bea
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Szép lassan elérkezünk ahhoz a ponthoz, amikor magunk mögött hagyhatjuk a hideg napokat. Már épp ideje ennek, hiszen elég volt a rossz időből, rendkívül izgatottan várjuk a nyarat, és a hírességek is így vannak ezzel.

A tavasz valószínűleg csak egy rövidebb átmenet lesz, és nem lepődnénk meg, ha egyik pillanatról a másikra köszöntene be a nyár. Gáspár Bea is szereti ezt az időszakot, és nem hajlandó beállni a sorba, ha a divatról van szó. Soron kívül Kunhalmi Ágnes szerint nem teljesen értelmezhető, amit Magyar Péter csinál

Szereti az egyedi stílusát, és remek formának örvend. Egy ideje Budapesten éli az életét Győzikével, miután a spórolás érdekében úgy döntöttek, hogy elhagyják Salgótarjánt, ahol a nagy házuk is található.

Bea igyekszik színesen öltözködni, de a sötétebb árnyalatok is remekül állnak neki. Hamarosan azonban minden az élénkebb színekről fog szólni, mialatt zöldbe borulnak a fák, kihajtanak a virágok.

Győzike felesége is várja a jó időt, nagyon örül annak, hogy a tavasz egyre inkább éreztetni kezdi a hatását. Természetesen stílusosan tekint előre Bea, a tőle megszokott részletességgel, és az egyik kedvenc cipőjével.

Gulyás Gergely szerint Magyarország szívességet tesz az EU-nak az uniós elnökséggel

A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint Magyarország uniós elnöksége előnyös lehet az Európai Unió számára.

A Fidesz helyi kampányfőnöke vette észre a lángoló választási plakátokat

Ismeretlen tettesek rongálták meg és gyújtották fel a Fidesz választási plakátjait Ózdon, a helyi szervezet és a rendőrség nyomozást indított.

Újabb vizsgálatot indítottak a Boeing ellen

Az Egyesült Államok Polgári Légiközlekedési Hivatala (FAA) vizsgálatot indított a Boeingnál, hogy megállapítsa, helyesen hajtották-e végre a 787-es Dreamliner típusú repülőgépek szárny és törzs közötti csatlakozásainak kötelező ellenőrzéseit.