Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,87 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
453,96 Ft
Bitcoin
64,259 $

Tilla megmutatta, mi történik a kulisszák mögött a Sztárban Sztár után

Tilla ezúttal azt mutatta meg, milyen események zajlanak a Sztárban Sztárban az élő adást követően, miközben legutóbb ketten búcsúztak a mezőnytől.

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Érdekes és fordulatos eseményeken vagyunk túl, ugyanis ezúttal nem egy, hanem rögtön két sztár távozott, akik már nem folytathatják tovább a versenyt. Kamarás Iván búcsúzott először az este folyamán, amire nem sokan számítottak, mert az egyik legjobb teljesítményt nyújtotta Karel Gottként.

Volt már példa hasonlóra, amikor egy olyan versenyző kapta a legkevesebb voksot, aki kicsit sem érdemelte ezt meg. Nincs mit tenni, ilyen a versenyzés, el kell fogadni, és ezzel mindenki tisztában van. Soron kívül Szentkirályinak elege van Karácsonyból: „Közpénzből készpénz lett”

Felgyorsultak az események a két kiesővel, amik alatt Tóth Andi még egy titkot is elárult magáról. Valamiért a sors rendre megvicceli a versenyzőket, akik komoly átalakulásokon esnek át, amiért nagy dicséret illeti a szakembereket.

Ezzel azonban nem ér véget a profik munkája, kezdve a maszkmesterekkel, a fodrászokkal és a sminkesekkel. Ugyanis a versenyzők nem maradhatnak az új formájukban, és ez nyilván időt vesz igénybe.

Erről készített egy kulissza mögötti videót Tilla, aki mindig igyekszik valami újat mutatni. Sőt, már azt is tudhatjuk, ezen a hétvégén először lesz arra példa, hogy a versenyzők párbajozni fognak egymással.

Összefoglaló videó a Ferencváros 5-1-es győzelméről a Debrecen ellen

A Ferencváros végül 5-1-re győzte le a Debrecent az NB1 hétvégi fordulójában, ami egyúttal rekordot is hozott, mert egy csapat sem rúgott olyan sok gólt egy idény alatt, mint a Fradi.