Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,67 Ft
Euró
389,25 Ft
Font
454,82 Ft
Bitcoin
59,114 $

Sztárban Sztár: Gubik Petra a kritikák után nyilatkozott (videó)

Gubik Petra ezúttal messze nem kapott akkora elismerést, mint Nótár Maryként és Rúzsa Magdiként, de nem esik kétségbe emiatt.

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gubik Petra szenzációs volt Nótár Maryként, mindenkit lenyűgözött, majd egy héttel később Rúzsa Magdi bőrébe bújva a Sztárban Sztár történetének egyik legnagyobb alakítását nyújtotta a színpadon.

Legutóbb pedig Azahriaht utánozta, de a nagyobb pontok most elmaradtak. Sorra jöttek a kritikák, nem mindenki győzött meg, bár jegyezzük meg, férfihangot kellett utánoznia, ami közel sem egyszerű, pláne Azahriah esetében. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

Petra elárulta, a produkció közben nagyon jól érezte magát, és igyekezett nőként a lehető legjobban férfit alakítani. „Úgy látszik, akkor ez ennyire futotta.” – jegyezte meg a zsűri kritikáját követően.

Megjegyezte, bárkit kap az ember, kemény feladat előtt áll, mivel mindenkinek van egy saját stílusa, hangszíne. „100%-ig úgysem tudok olyan lenni.” Ugyanakkor törekszik arra, hogy a lehető legközelebb kerüljön ahhoz a hanghoz, amit utánoz.

Hozzátette, nincs benne hiányérzet, és bár mondani szeretett volna valamit, inkább magában tartotta. „Megtartom magamnak.” Érdekes lett volna hallani, hogy mik Petra gondolatai, többek között a kritikákról, de egy nap talán erre is fény derül.

Agyonverte feleségét a volt kazahsztáni gazdasági miniszter, a gyilkosságról felvétel is készült

A férfi az egyik rokonának a tulajdonában lévő étterembe vitte feleségét, ahol a hajánál fogva rángatta, brutális módon ütlegelte és rugdosta, melynek következtében a nő a helyszínen életét vesztette.