Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,02 Ft
Euró
392,77 Ft
Font
458,56 Ft
Bitcoin
63,803 $

Sztárban Sztár: Kamarás Iván zseniális volt Karel Gottként (videó)

Kamarás Ivánnak ismét fel volt adva a lecke, de cserébe egy igazi legendát kellett eljátszania, amit nagyon élvezett.

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kamarás Iván az egyik legszórakoztatóbb személyiség a Sztárban Sztár 2023-as évadában. Egy héttel ezelőtt is nagyot ment, de azt kell mondjuk, hogy Jim Carrey-ként is meggyőző volt, ami után sok dicséretet kapott.

Már előre tudta, hogy a folytatásban sem lesz könnyű dolga, ráadásul az első két élő adás végén utolsóként ment tovább. Utána a nézők több bizalmat szavaztak ki, ami nyilván az önbizalmára is hatással van. Soron kívül Ezt a férfit keresi a rendőrség a szentesi gyilkosság ügyében

Vasárnap megint végtelenül szórakoztató volt, és egy olyan legendát személyesített meg a színpadon, akit a mai napig százezrek emlegetnek. Egy generációtól független legenda, aki nem más, mint Karel Gott.

Már csak amiatt sem volt könnyű dolga, mert elsőként lépett fel. Sokat elárult, hogy a zsűri állva tapsolta meg, így igencsak biztos lehetett abban, hogy nem fog rossz pontszámokat kapni.

Papp Szabi szimplán tökéletesnek minősítette a produkciót, míg Tóth Andi megjegyezte, Iván hétről hétre a legnehezebb átalakulásokat kapja, de rendre meg tud vele birkózni, köszönhetően a színészi játékának is. 48 ponttal nyitott, és ezzel bízhatott abban, hogy a nézők tovább fogják juttatni.