Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
64,201 $

Lewandowski szerint lenne hova fejlődnie, ami a jelenlegi formáját illeti

A Barcelona támadója nem igazán elégedett jelenlegi formájával, ám már látja a fényt az alagút végén.

Fotó: EPA/Luis Tejido
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

A Real Madrid elleni El Classico előtt Lewandowski őszintén beszélt jelenlegi formájáról, miközben a távolba is kitekintett, és elmondta, meddig szeretne még futballozni.

„Lehetnék jobb formában is. Az elmúlt hetek több okból is nehezek voltak számomra, de ilyen a futball, ilyen pillanatok bármikor megtörténhetnek. Klubként és csapatként is egy folyamaton megyünk keresztül, mely során nem megy minden jól”, nyilatkozta Lewandowski. Soron kívül Látványos meteort fotóztak a salgói vár felett (fotók)

„Ebben a szezonban voltak problémáink a Bajnokok Ligájában, és ez egy olyan dolog, amit ki kell javítanunk. Ugyanakkor azt is látni kell, hogy még nem állunk készen arra, hogy a legmagasabb szinten harcoljunk három címért: a Bajnokok Ligájáért, a bajnokságért és a kupáért. Ez jelen pillanatban lehetetlen, de nem aggódunk, mert ez természetes. A futballban lehetetlen egy hét vagy egy hónap alatt megváltoztatni valamit, mindenhez idő kell.

Mit hoz a jövő?

„Mindig is szerettem volna a La Ligában játszani. Tudtam, hogy a Barcelonának sok problémája van, ám amikor láttam, hogy milyen utat akarnak járni, azt mondtam, én is részese lehetek ennek. Láttam a kihívást, és azt mondtam, hogy kész vagyok azt elfogadni.”

„34 éves vagyok, ám ez számomra csak egy szám. Tudom, hogy még néhány évig a legmagasabb szinten játszhatok. A mentális dolgok jobban érdekelnek, mint a fizikaiak”, tette hozzá Lewandowski.

Lewandowski ebben a szezonban 32 alkalommal lépett pályára a Barcelona színeiben, ezek alkalmával 25 gólt szerzett és 6 asszisztot adott.

Kispadon kezd Szoboszlai a Tottenham ellen

Szoboszlai Dominik a Tottenham ellen léphet pályára az Anfield Roadon a Liverpool színeiben, és már a kezdő is ismert.

Így lett bajnok a Real Madrid a Barcelona súlyos gironai vereségével (videó)

Beszédes összefoglaló videó jelent meg a Barcelona súlyos vereségéről, ami a második helyükbe kerülhet a spanyol bajnokságban.

Máris elfogták a miskolci női gyilkosság gyanúsítottját

Egy nővel végzett a férfi, akit rövid időn belül elfogtak a rendőrök, súlyos büntetésre számíthat a tette után.