Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
62,898 $

Különleges fotók készültek Csutiról és a gyermekeiről

Remekül mutatnak egymás mellett, és a közösségi médián keresztül is érezni, mennyire fontosak a gyermekei Csutinak.

Fotó: Instagram/Szabó András
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nem sok olyan beszélgetést láthattunk Csutival, amikor ne hozta volna szóba a gyermekeit, miután ők a legfontosabbak számára. Mindent megtesz értük, ami csak lehetséges, és láthattuk, mennyire maga alatt volt, amikor drasztikus változás következett be az életében ezen a területen.

A válás miatt érthető okokból nem tud minden pillanatban a gyerekeivel lenni, de amikor ő vigyáz rájuk, akkor azok a napok és órák valóban csak róluk szólnak. Csuti igazi apapélda, és ez sokak számára jó példa lehet arra, hogy így is lehet csinálni. Soron kívül Orbán Viktor szerint Karácsony majdnem megakadályozta az érkezését

A kiváló formában lévő sztárapuka nemrég Rómában járt, ahol a kedvenc külföldi csapatának szurkolt. Előtte pedig az új kedvesével nyaralt a világ másik felén, mely által minden bizonnyal szintet lépett a kapcsolatuk.

Csuti nem unatzik, rengeteg dolga van, sokat dolgozik, de a gyerekekkel eltöltött időnél nincs értékesebb számára. Különleges programokon is járnak, és amikor együtt fotózzák őket, az még nagyobb emlék.

Most is valami hasonló történt, a kislánya és a kisfia is nagyon csinosan jelent meg a fotózáson, közösen a büszke apukával. Egy nap pedig eljön majd az az idő, amikor a két gyermek felnőtté válik, és a saját gyerekeikkel készülhetnek hasonló fotók.

Végjátékos büntetővel bukta el a győzelmet a Manchester United az Old Traffordon

A Manchester United ismét saját magát hozta nehéz helyzetbe, most a Burnley ellen az Old Traffordon.