Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Csuti élete egyik legnagyobb élményén van túl (videóval)

Fotó: Instagram/Szabó András
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Noha a kedvenc csapata nem nyert Rómában, így is hatalmas élményben volt része, amit sosem fog elfeledni.

Csuti imádja a futballt, rajong a sportért, és két kedvenc csapata is van. Magyarországon a Ferencvárosért dobog a szíve, és szerencsésnek érezheti magát, mert a legendás alakulat gyakran nyeri meg a bajnokságot.

Soron kívül Kemény fagyok után ismét 20 fok következik

A Rómát illetően már nagyobb gondok vannak, mivel az örök város futballistái nagyon régóta nem ünnepelhettek bajnoki címet. Az egykor Tottit is soraiban tudó gárda Mourinho irányítása alatt nem szerepel rosszul, de érződik a pénz hiánya az átigazolások miatt.

Legutóbb Rómában járt Csuti, nem sokkal azután, hogy egy álomszerű szigeten nyaralt. Fantasztikus élményeket szerzett a szigeten, méghozzá a kedvese társaságában, most azonban nem kellett messzire utazniuk, maradtak a kontinensen belül.

„Minden egyes alkalommal libabőr, amikor hallom a Róma himnuszt! Általában a tv előtt, de ma születésnapi ajándék gyanánt élőben, 73.000 ember társaságában!” – írta nagyon boldogan a posztjában Csuti.

„Hihetetlen, euforikus élmény, még ha nem is nyertünk sajnos (3-4… az a barom Kumbulla elintézte a sorsunkat sajnos), de nekem mindig óriási flash ebben a városban és ebben a stadionban lenni! Felvettem nektek az egészet, hogy ti is át tudjátok érezni ezt a mámoros hangulatot! Köszönöm.”