Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,01 Ft
Euró
390,22 Ft
Font
456,44 Ft
Bitcoin
58,250 $

A Diósgyőr edzője kérte kapusát arra, hogy ne engedje gólt lőni a kezdőrúgót

Senkó Zsombor is megszólalt a botrányos eset után.

Miskolc, 2021. június 23. A nemzeti színekkel megvilágított diósgyõri DVTK Stadion a Németország-Magyarország labdarúgó-mérkõzés alatt 2021. június 23-án. A koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjában szereplõ magyar válogatott Münchenben lép pályára Németország ellen. MTI/Vajda János
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

Ahogy arról korábban már írtunk, a DVTK kapusa az MTK elleni másodosztályú rangadó második félideje előtt rontotta el egy hazai mezbe öltözött kisfiú születésnapját, miután kétszer is kivédte a gyerek próbálkozását, végül messzire rúgta a labdát.

A fiú bátyja karjaiban, könnyek között hagyta el a pályát, Senkó Zsombor pedig nem tette zsebre mindazt, amit a kommentelőktől kapott az eset után. Az ügy azonban váratlan fordulatot vett, a DVTK edzője ugyanis elvitte a balhét. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Mint arról az M4 Sport facebook-oldalán beszámolt, Szergej Kuznyecov edző kijelentette, hogy magára vállalja a felelősséget, hiszen az ő kérése volt, hogy ne engedjék gólt lőni a kezdőrúgót.

A kapus is megszólalt az eset kapcsán, elmondta, hogy sajnálja az esetet, és mindent elkövet, hogy kárpótolja a kisfiút. Hozzátette, olyan ereklyével szeretné őt megajándékozni, ami „nem lóg minden kisfiú falán”.

A DVTK tulajdonosa, Magyar Mátyás meghívta a kisfiút és szüleit, valamint Énok minden utánpótlás-csapattársát Diósgyőrbe, a DVTK soron következő hazai bajnokijára. A gesztust elfogadták az érintettek.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.