Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,583 $

Elrontotta egy kisfiú szülinapját a diósgyőri kapus, szétkapták a kommentelők

TÉMÁK:
#Születésnap
Budapest, 2016. október 13. Az új Hidegkuti Nándor Stadion avatómérkõzése 2016. október 13-án. Az MTK a portugál Sporting Lisboa ellen lépett pályára az elsõ meccsen. MTI Fotó: Illyés Tibor
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

Senkó Zsombor nem lesz a szezon legnépszerűbb kapusa a másodosztályban.

Bizarr jelenet játszódott le a tegnapi MTK – Diósgyőr rangadón, a két csapat a tabella első helyéért küzdött meg egymással, a hazaiak pedig már az első félidőben elhúztak 2-0-ra. Senkó ezt követően nem épp a legszimpatikusabb módon vezette le a frusztrációját.

Soron kívül Szombat délelőttig borult lesz az ég, néhol esőre is számíthatunk

Történt ugyanis, hogy a második félidő elején egy kisfiú, nevezetesen a szülinapos Varga Énok végezhette el a kezdőrúgást. Az MTK mezes fiúcska bátran kapura is tört, Senkó azonban úgy védte ki a lövését, ahogy az élesben nem igazán ment neki aznap.

A lelátóról érkező füttykoncert jelezte, hogy ez csúnya húzás volt, de a kapus nem kapcsolt, és a kisfiú második próbálkozását is hárította, majd messzire rúgta a labdát. Ezt követően a gyermek bátyja hozta le a pályáról a könnyeivel küszködő ifjú drukkert.

Az M4 Sport Instagram-posztja alá aztán záporozni kezdtek a kommentek, melyek közül a legkedvesebb talán az volt, amelyik Senkó Zsombor nem létező gyerekszobáját firtatta – írta meg a Bors.

A második félidőben az MTK berámolt még kettőt a DVTK-nak, amire Jurek duplája sem volt gyógyír. Remélhetőleg Énok értesült csapata 4-2-es győzelméről, melynek köszönhetően az MTK az élre állt.