Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,84 Ft
Euró
388,82 Ft
Font
452,43 Ft
Bitcoin
63,790 $

Így néz ki most Shaquille O’Neal 51 évesen, gyúrás közben (videó)

Shaquille O’Neal nem engedte el magát, továbbra is gyúr, és azt kell mondjuk, elég jó formának örvend a világsztár.

Fotó: A győztes Max Verstappennek, a Red Bull holland versenyzőjének (j) gratulál Shaquille O’Neal egykori amerikai profi kosárlabdázó a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság austini futamának, az Egyesült Államok Nagydíjának eredményhirdetésén a Circuit of The Americas versenypályán 2021. október 24-én. MTI/EPA/Shawn Thew
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Shaquille O’Neal nemcsak minden idők egyik legjobb kosarasa, aki a mai napig hiányzik a pályáról. Az egyik legnagyobb egyéniség is, akiért még most is milliók rajonganak, és azok, akik nem látták élőben játszani, sajnálhatják.

Igazi klasszis volt, egy olyan csapatjátékos, aki bármikor nagyszerű hangulatot tudott generálni. A 2 méter 16 centis óriás hamar legendává vált, és összességében hosszú karriert tudhat maga mögött, nem beszélve az eredményeiről. Soron kívül Rendkívüli sajtótájékoztatón tesz bejelentést Nagy Márton az üzemanyagárakról

1992 és 2011 között játszott az NBA-ben, és a 90-es évek részben róla is szólt, de a 2000-es évek első fele szintén. Mindig figyelni kellett rá, ráadásul hat csapat színeiben volt képes letenni a névjegyét.

A 32-es, a 34-es, a 33-as és a 36-os szám volt az övé, és még mindig tisztán emlékszünk azokra az időkre, amikor megjelent Orlandóban, majd Los Angelesben. Azok voltak csak az igazán szép évek a 90-es évtizedben.

Shaq imád humorizálni, amit a követői nagyon szeretnek, és értékelik. Most épp gyúrás közben mutatta meg a testét, amit 50 felett sem hanyagol el, és hatalmas izmokkal rendelkezik.

Magyar Péter vezetésével ott lesz a Tisza Párt a fővárosi önkormányzati választáson

Nincs több kérdés, a Tisza Párt időben leadta 12 fős fővárosi listáját a Nemzeti Választási Irodánál, így Magyar Péter vezetésével ott lesznek a fővárosi önkormányzati választáson.