Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,92 Ft
Euró
387,04 Ft
Font
451,99 Ft
Bitcoin
66,364 $

Novák Katalin is megrendülve értesült a halálos M1-es tömegbalesetről

Novák Katalin köztársasági elnök is megrendülve értesült az M1-esen történt tömegszerencsétlenség híréről, melynek már halálos áldozata is van.

...svg content...Fotó: Kiégett és sérült gépjárművek az M1-es autópályán Herceghalomnál, ahol öt kamion és 37 autó ütközött össze, mindkét irányban lezárták az autópályát 2023. március 11-én. A balesetben érintett öt kamion és 37 személygépkocsi közül 19 jármű kiégett, és összesen 26 ember sérült meg. Közülük hatan életveszélyesen, heten pedig súlyosan sérültek. MTI/Lakatos Péter
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

Rögtön tudni lehetett, hogy nagy a gond, rengeteg jármű futott egymásnak az M1-es autópályán szombaton. Sorra égtek ki az autók, ami miatt még gyorsabban kellett cselekedni, majd nem sokkal később megérkeztek a mentőegységek.

Megrázó felvételek láttak napvilágot a helyszínről, ahol egy holttestet találtak az egyik kiégett autóroncs alatt. Megtudhattuk, hogy sok gyerek is megsérült, és sajnálatos módon súlyos sérültek is vannak közöttük. Soron kívül Gigantikus légtisztító lehet az emberiség ütőkártyája a klímaváltozás elleni küzdelemben

Egyelőre nem ismert, hogy a súlyos sérültek milyen állapotban vannak, illetve milyen sérüléseket szenvedtek. Novák Katalin köztársasági elnök megrendülve értesült a történtekről, majd kiderült, halálos áldozata is van a szerencsétlenségnek.

„Megrendülve értesültem az M1-es autópályán történt tömegszerencsétlenség híréről. A sérülteknek mielőbbi felépülést, a mentésre érkező erőknek pedig kitartást kívánok!” – írta a posztjában a köztársasági elnök.