Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,02 Ft
Euró
390,36 Ft
Font
456,60 Ft
Bitcoin
61,296 $

Megható fotó: négy éve van együtt Rácz Jenő és Gyuricza Dóra

Hamar eltelt ez a pár év, melynek ideje alatt rengeteg minden történt Rácz Jenővel és Gyuricza Dórival, akik férj és feleség.

Fotó: RTL Magyarország
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rácz Jenő A Konyhafőnökben látta először Gyuricza Dórit, aki akkor még nem is sejthette, hogy a Michelin-csillagos chef lesz élete párja. Jenő nagyon lovagias volt, egészen addig várt a randikkal, amíg Dóri ki nem esett a versenyből.

Jenő szerencsés, mert Dóri épp egyedülállóként élte az életét, viszont sok rossz tapasztalás volt mögötte. Számos csalódást kellett átélnie, így nem is várt csodát a randitól, ami végül nagyon jól sikerült, és rögtön érezték, egymásnak teremtették őket. Soron kívül Olajat talált a Mol Tura közelében

Azóta a Nyerő Párosban is szerepeltek, amit elemi erővel nyertek meg, és egy olyan rekorddal, amit valószínűleg már egy páros sem fog megdönteni. Minden korábban kiesett páros rájuk szavazott a döntőben, így több mint megérdemelt volt a győzelmük.

Rendkívül boldogok együtt, immáron hárman, mert megszületett a kislányuk, aki mindennél fontosabb számukra. Pénteken pedig eljött az ünneplés ideje, hiszen már négy éve annak, hogy egy párt alkotnak.

„Elhívtalak randizni és azóta te vagy a nagy Ő! 4 év, soha nem kívánhatnék nálad jobb feleséget, köszönök mindent szerelmem.” – írta a posztjában a nagyon boldog chef, aki hálás azért, hogy Dóri a felesége.

Nagy Márton az üzemanyagár-csökkenésről: megértette mindenki, mit szeretne a kormány

A nemzetgazdasági miniszter szerint nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy az üzemanyagárak visszakerüljenek a referenciaszinthez. Egyúttal megfontolandónak tartja, hogy a régiós átlagár helyett csak a szomszédos országokat vegyék alapul.