Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,87 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
453,96 Ft
Bitcoin
64,259 $

Szandi hasizma mindent elárul

Szandi jobbnál jobb formában van, és ez messze nemcsak az edzéseknek köszönhető, hiszen egészséges életmódot folytat.

Fotó: Instagram/Szandi
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nagyon sokan vannak, akik irigylik Szandi formáját, noha kitartó munkával szintén rendkívül fittek lehetnének. Ez az egész sokszor csak akarat kérdése, és ha megvan a kellő motiváció, akkor semmi sem állíthatja meg az embert.

Szandi fotói és videója komoly motivációt adatnak, és láthattuk, hogy milyen keményen edz a konditeremben. Nem meglepő módon ennek meg is van az eredménye, továbbra is nagyon fiatalosan néz ki. Soron kívül Szentkirályinak elege van Karácsonyból: „Közpénzből készpénz lett”

Köszönhető mindez az egészséges életmódjának is, mert helyesen táplálkozik a sok testmozgás mellett. Nem is tudnánk őt elképzelni másképpen, valahogyan hozzászoktunk a topformájához, és talán ő is így van ezzel.

Szandiban tehát megvan a kellő erő, kitartás, és már a levegőben is bizonyított. A légtorna ugyancsak a szerelme lett, és ez olyasvalami, ami megint csak sokat tehet hozzá az életéhez, a karrierjéhez.

„Ma este Csináljuk a Fesztivált 20:50-kor a Duna Tv-n! A nagy sikerű tavalyi évad ismétlésében a 80-as évek egyik nagy slágerével képzeletben a varázslatos Isztambulba repülünk egy kis légtornával “fűszerezve”

Összefoglaló videó a Ferencváros 5-1-es győzelméről a Debrecen ellen

A Ferencváros végül 5-1-re győzte le a Debrecent az NB1 hétvégi fordulójában, ami egyúttal rekordot is hozott, mert egy csapat sem rúgott olyan sok gólt egy idény alatt, mint a Fradi.