Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,17 Ft
Euró
390,95 Ft
Font
458,11 Ft
Bitcoin
63,467 $

Sztárban Sztár: Judy a legnagyobb félelméről vallott

Van valami, ami igazán feladja a leckét Judynak, a Sztárban Sztár egyik nagy esélyesének, aki eddig kiváló teljesítményt nyújt.

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Judy egy nagyon érzelmes hétvégén van túl, és már jön a következő a Sztárban Sztárban. Legutóbb Oláh Ibolyát alakította, akivel barátnők lettek a verseny alatt, és természetesen támogatják egymást

Judy nem volt teljesen elégedett a produkciójával, szerinte sokkal jobban ment neki a próbákon. Ez azonban már a múlt, nincs mit tenni, ugyanakkor hálás azért, hogy ilyen sokat segített neki Ibolya. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

Nagyobb elvárásokat állított magával szemben, miután Ibolya ott ült a színpad mellett, nem akart csalódást okozni. „Nem volt olyan könnyű.” – ismerte el Judy, aki már javában készül az új produkcióra.

Számára a legnagyobb kihívást a tánc jelenti, ami valamivel szabadabb, de soha nem dolgozott olyan csapatban, ahol koreográfiák vannak. Mindezt „nagyon durvának” nevezte, mivel nyolc éván át néptáncolt, és még a társastáncba is belekóstolt. „Igazából nincs, amibe nem.”

A Sztárban Sztárban betanult mozdulatok vannak, és mivel Judy sokat felejtett a hosszú évek alatt, ez nyilván plusz kihívást jelent. Emiatt is gondolja úgy, hogy a tánc adja fel neki a legnagyobb leckét.