Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,05 Ft
Euró
390,26 Ft
Font
456,31 Ft
Bitcoin
57,808 $

Merész színű kontrollert villantott az Xbox-hoz a Microsoft

Az új kontroller a Velocity Green fantázianevű színt kapta.

Fotó: news.xbox.com
Konzol/Videójátékok

Bense Róbert

Szerkesztő

Ez a legújabb tagja a színes vezeték nélküli vezérlők sorának, amely csatlakozik a rajongók kedvenceihez, mint a Shock Blue, Pulse Red, Deep Pink és Electric Volt – írta közleményében az Xbox.

Az új vezérlő texturált felületet kapott a ravaszokon, a 40 órás akkumulátor-üzemidő pedig lehetővé teszi a hosszú ideig tartó használatot. Természetesen ezen is helyet kapott a 3,5 mm-es jack is, ami a headset csatlakoztatását is lehetővé teszi. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A már megszokott Bluetooth-csatlakozásnak köszönhetően pedig megoldható, hogy ne csak a konzolon, hanem PC-n és mobileszközön is használható legyen a kontroller, melyhez egy – szintén Velocity Green színben pompázó gyorstöltőállvány is tartozik.

A Velocity Green kontroller világszerte 64,99 dolláros áron, vagyis átszámítva hozzávetőlegesen 23 ezer forintos áron lesz megvásárolható, ám akinek nagyon bejön ez a színvilág, akár ugyanilyen színű Xbox Icon Collection kapucnis pulóverrel is meglepheti magát.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.