Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,35 Ft
Euró
388,23 Ft
Font
452,67 Ft
Bitcoin
63,228 $

Veszélyesen vonzó fotók készültek Lil G-ről

Lil G valóban jól érzi magát a bőrében, igyekszik a lehető legboldogabb lenni, és talán az a szerelem is rátalál, amit megérdemel.

Fotó: Instagram/Laskai Lili - LIL G
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Az emberek többsége keresi a szerelmet, azt a kapcsolatot, amin belül kiteljesedhet. Sokan sajnos inkább elfogadják a rosszat, hogy cserébe kapcsolatban legyenek, és pár jobb pillanatot leszámítva nem boldogok.

Ennél messze jobb egyedülállónak lenni, építeni saját magunkat, kívülről és belülről is. Ha nem tiszteljük meg magunkat ezzel, nem is leszünk boldogok, így kiemelten fontos, hogy minőségi kapcsolatban éljük az életünket. Soron kívül Kedden napközben beborulhat az ég, néhol záporokra is van kilátás

Lil G, aki mostanában feljebb kapcsolt a kondiban, szintén nem akar görcsös módon beleugrani egy kapcsolatba. Halad előre az életében, közben erőteljesen alakul a formája, és szexi szetteket visel.

Jól áll neki ez a darkos, vámpíros hatás, abszolúte hozza az egyéniségét. Még mindig fiatal, sok minden állhat előtte, és nemcsak a karrierjében, miközben folyamatosan dolgozik az új dalokon, klipeken.

„Elnézést, hideg volt. Pózoltam már egyet-kettőt (hármat).” – írta a posztjában Lil G, aki egyre jobb és jobb formát mutat, amit a követői is hamar kiszúrtak, és sokan támogatják abban, amit csinál, hiszen jól érzi magát a bőrében.