Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,35 Ft
Euró
388,23 Ft
Font
452,67 Ft
Bitcoin
63,228 $

Berki Mazsi visszatér a televíziós világba

Egyelőre nagy titok övezi, pontosan miről van szó, de Berki Mazsi annyit már elárult, hogy a héten a tévés világban dolgozik, és hamarosan beszámol róla, hol láthatjuk újra a képernyőn.

Fotó: Instagram/Berki Renáta
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Berki Mazsi hónapokkal korábban rendszeresen szerepelt a képernyőn a Dancing with the Stars harmadik évada miatt. Eredetileg nem lett volna ott a mezőnyben, de Kulcsár Edina váratlan terhessége átírta a forgatókönyveket.

Mazsi azóta még nagyobb formába lendült, és sokan kiszúrták, hogy igen komoly vonalakat hozott össze. Emellett rendkívül boldognak tűnik, és megtudhattuk tőle, ismét a televíziós világban kezdett el dolgozni. Soron kívül Kedden napközben beborulhat az ég, néhol záporokra is van kilátás

„Sziasztok! Minden hölgynek, nőnek, kislánynak nagyon sok boldog nőnapot kívánok én is. Legyen csodálatos napotok. Képzeljétek el, Emmácskát kitettem a bölcsibe, és az egyik csoporttársától már kapott is egy tulipánt.”

„Igazi kis gentleman a kisfiú, nagyon aranyos volt. Én pedig már úton vagyok, mert a héten én is dolgozom, egy kicsit a tévés világban. Hamarosan beszámolok róla, hogy hol is láthattok majd, úgyhogy úton vagyok.”

„Kicsit késésben, sajnos a kedvenc kávézómba már nem sikerült beugrani, de majd a helyszínen lesz időm kávét inni. Legyen gyönyörű napotok, sziasztok!” – zárta le az üzenetét, miközben még puszit is dobott.