Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,84 Ft
Euró
388,17 Ft
Font
452,51 Ft
Bitcoin
63,581 $

Így kívánt boldog nőnapot Orbán Viktor

Orbán Viktor miniszterelnök megragadta a lehetőséget, és a tisztásért felelős hölgyem munkájáért is köszönetet mondott, illetve boldog nőnapot kívánt.

Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (k) a Honvéd Vezérkar Összhaderőnemi Műveleti Vezetési Irányító Központnál, Székesfehérváron, ahol tájékozódott a Magyar Honvédség védelmi képességeiről 2023. március 6-án. Mellette Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka (b2), Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter (b) és Kovács József nemzeti információs államtitkár, nemzetbiztonsági főtanácsadó (j). MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A nők megbecsülése az egyik legfontosabb, ők azok, akik körforgásban tartják az emberiséget, és megszülik a gyermekeket. Gyermekek nélkül pedig nincs jövő, és a magyar kormány is ezen a véleményen van.

Rendkívül fontos a család, annak kötelékei, és a nők munkája, de nemcsak ezen a területen. Sokat tesznek a családért, többet is, mint a férfiak, így ezen a napon még nagyobb odafigyelést érdemelnek. Soron kívül Kunhalmi Ágnes szerint nem teljesen értelmezhető, amit Magyar Péter csinál

Természetesen Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke is figyelmet szentel erre, ahogyan más fontos napokra is. A miniszterelnök tisztelettel adózik a nők előtt, és azokat is kiemelte, akik a tisztaságért felelnek.

„Köszönjük a tisztaságért felelős hölgyek munkáját! Boldog nőnapot!” – írta a posztjában Orbán Viktor március 8-án, pár nap múlva pedig már március 15-én, a nagy nemzeti ünnepnapon mondhat beszédet.

Fotó FacebookOrbán Viktor

Gulyás Gergely szerint Magyarország szívességet tesz az EU-nak az uniós elnökséggel

A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint Magyarország uniós elnöksége előnyös lehet az Európai Unió számára.

A Fidesz helyi kampányfőnöke vette észre a lángoló választási plakátokat

Ismeretlen tettesek rongálták meg és gyújtották fel a Fidesz választási plakátjait Ózdon, a helyi szervezet és a rendőrség nyomozást indított.

Újabb vizsgálatot indítottak a Boeing ellen

Az Egyesült Államok Polgári Légiközlekedési Hivatala (FAA) vizsgálatot indított a Boeingnál, hogy megállapítsa, helyesen hajtották-e végre a 787-es Dreamliner típusú repülőgépek szárny és törzs közötti csatlakozásainak kötelező ellenőrzéseit.