Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,424 $

Megszületett a döntés: eladják a Cserpest

Az alapító szerint „kiváló kérői vannak”, s megvan az oka, miért szánta el magát erre, illetve arról is szót ejtett, mik a tervei a jövőre nézve.

Fotó: Unsplash
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő

A sajt- és tejtermékeket forgalmazó cég alapítója, Cserpes István a Forbes márciusi számát bemutató eseményén nyilatkozott arról, hogy eladják a Cserpest, az eladási folyamatot pedig ahhoz hasonlította, mint amikor valaki a lányát adja férjhez.

Kiemelte, hogy „kiváló kérői vannak”, majd elárulta, miszerint azért döntött a cég eladása mellett, mert úgy érzi, gátja lenne már a fejlődésnek és bármilyen szerkezeti átalakításnak, hiszen „30 intenzív évnél több nem várható el egy embertől”. Soron kívül Négy csecsemőt találtak egy fagyasztóban, mégsem emelnek vádat az anya ellen

„A férj hozza a maga tehetségét. Ahhoz, hogy átadjam neki, olyat kell látnom, amitől tudom, hogy stabil alapokon fog állni és kipótolja az én hiányosságaimat”

– mondta.

Ezt követően Cserpes István arra utalt, az eladásból valószínűleg két hónapon belül lesz tényszerű hír, s egyelőre úgy gondolja, nem fog megtartani tulajdonrészt a cégből, de egy darabig még biztosan ott marad segíteni, mivel eddig minden „kérő” igényt tartott erre.

Majd hozzátette, jelenleg ügyvezetői szerepkörben van jelen a cégben, s főleg az eladás körüli tennivalókkal foglalkozik, de az eladás létrejötte után fél évig másra sem vágyik, mint hogy szőlőt kapáljon a badacsonyi telkén.