Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,23 Ft
Euró
389,34 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,398 $

Továbbra is a Premier League lehet Frenkie de Jong célállomása

Tavaly a Manchester United, idén a Chelsea lehet a legesélyesebb kérő.

MTI/EPA/Adam Vaughan
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A Chelsea úgy látszik nem tervezi a pénzcsap elzárását, az idén csak szenvedő csapat vezetése erősíteni szeretne, egyik fontos kiszemeltjük pedig a Barcelona 26 éves hollandja, Frenkie de Jong.

A katalánok támadó középpályása idén sem hozza élete formáját, ennek ellenére fontos tagja Xavi csapatának, ám vélhetően lenne a helyére ideálisabb jelölt is, ha a Barcelona úgy dönt, eladja őt. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Tavaly ez még nem sikerült, de Jong ugyanis Barcelonában akart maradni, a kérdés már csak az, hogy változott-e ő és a Barca álláspontja, hiszen szerződése 2026-ig köti jelenlegi csapatához, így egy darabig még nem lenne téma az eligazolása.

Már csak az lehet a kérdés, hogy a holland játékos mennyit veszített értékéből, ugyanis míg tavaly 70-80 millió euró között adhatta volna el a Barcelona, ez most valahol 50-60 millió euró között mozoghat.

Márpedig a Barcelona ennyiért nem valószínű, hogy hajlandó lenne megválni tőle, spanyol sajtóértesülések szerint legalább 80 milliót kérnének érte, amivel leginkább a Barcelona és de Jong járna jól – a játékos leginkább azért, mert a Chelsea-nél nem okozna problémát a magas fizetése sem.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.