Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,46 Ft
Euró
389,45 Ft
Font
454,79 Ft
Bitcoin
65,208 $

Kórházba szállították Tuvic Aleksandrát, miután megharapta egy majom (fotóval)

Majomtámadás érte Tuvic Aleksandrát, A Nagy Ő és a Farm VIP 3 versenyzőjét, aki szerencsére jól van.

Fotó: Instagram/Tuvic Aleksandra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Az ázsiai utak alatt rengeteg majommal találkozhat az ember, és egyes helyszínek pontosan erről szólnak. Ugyanakkor néha előfordulhat, hogy egyes majmok agresszíven viselkednek, és a fogaikkal súlyos sérülést okozhatnak.

Mint arról korábban beszámoltunk, Tuvic Aleksandra a világ másik felére utazott, de arra nem számított, hogy életében először majomtámadás éri. Márpedig megtörtént, és felvétel is készült róla. Soron kívül Szentkirályinak elege van Karácsonyból: „Közpénzből készpénz lett”

Szerencsére a majom a karjába harapott, és nem az arcát támadta meg, így nem történt súlyos sérülés. Ugyanakkor a fotó alapján a majom igencsak mélyre harapott, nem tudni, hogy mi válthatta ki belőle ezt a fajta agresszíót.

„Ki mást, ha nem engem támad be egy majom, miközben ülök a padon, nem is én lennék. A harapást követően egyből kórházba vittek, ahol kifertőtlenítették a sebet, majd három darab injekciót kaptam, melyeket még négyszer meg kell ismételni az elkövetkezendő napokban, emellett antibiotikumot és gyulladáscsökkentőt kell szedjek.”

„Mindenki legyen óvatos a kis makikkal, mert amilyen aranyosak, olyan agresszív is egy-kettő közülük, vagy csak az én pofám nem tetszett nekik. Köszönöm mindenkinek az aggódó üziket, jól vagyok.” A fotót erre a linkre kattintva érhetitek el, korlátozott ideig.

Videón, ahogy pár fiatal két kukányi szemetet önt az óceánba Florida partjainál

A két fiatal végül jelentkezett a rendőrségen, miután a mutatványról készült videó szinte mindenkihez eljutott az interneten.

Három év börtönt is kaphatnak a kegyetlen állatkínzók

Vannak, akik szigorúbban büntetnék az állatkínzókat, de a törvény ezt nem mindig teszi lehetővé különböző enyhítő körülmények figyelembevétele okán.