Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,935 $

Sztárban Sztár: „A pofám leszakadt…”

Kamarás Iván pályafutása talán leglátványosabb maszkjában szerepelt az elmúlt hétvégén, amivel nagy sikert aratott.

Fotó: Instagram/Kamarás Iván
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lezajlott a Sztárban Sztár harmadik élő műsora a 2023-as szezonban, és ezúttal is egy nagyon ismert név távozott. Nemazalány hiába nyújtotta az eddigi legjobb produkcióját, valamiért nem győzte meg a nézőket.

Szívesen maradt volna még, és kissé igazságtalannak érezhették a rajongók, hogy akkor búcsúzik a kedvencük, amikor épp kezd belelendülni ebbe az egészbe. Az élet viszont ezt dobta elé, és így is rengeteget tanult, fejlődött. Soron kívül Látványos meteort fotóztak a salgói vár felett (fotók)

Kamarás Iván az első két adásban utolsóként ment tovább, most azonban elkerülte a veszélyzónát. A Maszk szerencsét hozott neki, és összességében remek alakítást nyújtott Jim Carrey bőrében.

Emeljük ki a maszkmestereket és a sminkeseket is, akik nagy munkát végeztek, mint mindig. A háttérben lévőket kevesen ismerik a nézők közül, ugyanakkor nagyon nagy szerepük van a műsor siekrességében.

„A pofám leszakadt… Nem hiába téptem az arcom. MASZKimális köszönet a tegnap estéért Nektek. A rengeteg szavazatért, a pozitív visszajelzésekért és a mérhetetlenül sok szeretetért.” – írta Iván.

Egyre nagyobb méreteket ölt az éhezés Gáza északi részén

A Gázai övezet északi részén valóságos éhínség tapasztalható, figyelmeztet a Világélelmezési Program.