Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,38 Ft
Euró
400,89 Ft
Font
479,01 Ft
Bitcoin
62,736 $

Rácz Jenő szerelmének színes hétindító szettje

Rácz Jenő felesége, Gyuricza Dóri szereti a színeket, a színes szetteket, és ez az összeállítás még inkább jól áll neki.

...svg content...Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A legtöbb nő nagyon is érdekelt a divat világában, ha nem is mindenki ugyanolyan szinten. Molnár Nini esetében ez természetes, hiszen a munkája, akárcsak Palvin Barbinál, aki nem mellesleg a világ egyik legismertebb modellje.

Számos hírességünk mozog a divat világában, különösen azóta, hogy ilyen mértékben az életünk részévé vált a közösségi média. Azóta minden eddiginél nagyobb teret kaptak a különböző irányzatok és ruhamárkák. Soron kívül Összefoglaló videón a Ferencváros Paks elleni váratlan veresége

Számtalanszor láthattunk ehhez hasonló promóciókat, amikor egy híresség népszerűsíti a márkát. Rácz-Gyuricza Dórinak is voltak már ilyen tartalmai, és valószínűleg még lesznek is, mivel nagyon népszerű és csinos.

Az édesanya közel 180 ezer követővel bír az Instagram oldalán, és bámulatos formában van. Ezzel önmagát, és sokan másokat is motivál, nemcsak más anyukákat, akik igyekeznek minél látványosabb vonalakat összehozni.

Dóri időről időre elmerül a színek világában, hétfőn is így tett, amiről fotó készült. Ha kíváncsi vagy Jenő szerelmének legutóbbi hétindító szettjére, akkor csak kattints erre a linkre, és már láthatod is.

Kínai hackerek törhettek be az amerikai internetszolgáltatók rendszereibe

Amerikai internetszolgáltatók szupergyors hálózatait érte kibertámadás, mely során érzékeny adatokhoz férhettek hozzá a feltételezett kínai hackerek, derül ki a CNN jelentéséből.

Óriási balesetet vettek videóra az M0-son, becsapódott egy X5-ös BMW

Az idős sofőr hibázott, majd rögtön kiszállt, és megkérdezte, rendben van-e az előtte lévő, akinek totálkárosra törte az autóját.