Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,102 $

Fernando Alonso zseniális előzése a Ferrari ellen a Bahreini Nagydíjon (videó)

Fernando Alonso úgy döntött, beteszi az oktatóvideót a 2023-as Bahreini Nagydíjon, és fut egy nagy versenyt az évadnyitón.

Fotó: EPA/Andrej Isakovic / POOL
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Továbbra is Fernando Alonso bahreini dobogójától hangos a sajtó, még akkor is, ha Max Verstappen nyerte a futamot a Red Bullal. Valójában a spanyolnak sokkal inkább meg kellett izzadnia az eredményéért, ám ezzel nem volt gondja.

Végig élvezte a futamot, és akárcsak pénteken, valamint szombaton, vasárnap is rendkívül gyors volt. Végül egy dobogós helyezéssel ajándékozta meg az Aston Martint, ahol már most legendás státuszba kerülhet. Soron kívül Meghibásodás miatt kell kimenteni a halakat egy szegedi tóból

Nem is csoda, mert a kétszeres világbajnok a kora ellenére bárkivel felveszi a versenyt, csak egy jó autóra van szüksége hozzá. A jó adott már adott, de nagy kérdés, hogy ez mire lesz elegendő, mert Alonso-n semmi nem fog múlni.

Rég nem élvezte ennyire a versenyzést, mint most, nem egy csatában volt része. Többek között az egyik barátjával és honfitársával, a Ferrarinál versenyző Carlos Sainz Jr-rel is összefutott, aki példaképként tekint rá.

A példakép keményen tette be az Aston Martint a Ferrari mellé, amire Sainz nem tudott reagálni. Alonso talán kivárhatott volna, ám nem tette, ami ugyancsak az éhségét mutatja, és azt, hogy pontosan tudja, mit csinál.

Kispadon kezd Szoboszlai Dominik a Liverpool meccsén a West Ham United ellen

A Liverpool ismertette a kezdőcsapatát a West Ham United ellen, ami egy újabb nehéz mérkőzést hozhat számukra.