Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,829 $

Videón a Barcelona emberhátrányos győzelme a Camp Nou-ban a Valencia ellen

Videós összefoglaló érkezett a katalánok legutóbbi győzelméről a LaLigában, aminek serlegét már a kezeik között érezhetnek.

...svg content...Fotó: EPA/Alejandro Garcia
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Voltak, akik biztosak voltak benne, hogy Xavi nem lesz képes azonnal a bajnoki címért harcolni a Barcával, már csak amiatt sem, mert nem rendelkezik nagy edzői tapasztalattal, és a keret még mindig nem elég erős.

Ennek ellenére a Barca legendája ott tart, hogy noha az Európa-ligából kiestek a Manchester United ellen, már 62 pontot számolnak, és mindezt 24 mérkőzés alatt hozták össze, ami kiváló eredmény. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

Két vereség, illetve két döntetlen áll a nevük mellett, mely ugyancsak félelmetes mérleg. Ezzel szemben a Real Madrid már ötször játszott döntetlent, és háromszor kapitulált, ami sokba kerülhet a végén.

Ancelotti csapata legutóbb a Betisszel mérkőzött meg, de a vasárnap esti találkozó egyetlen egy gólt sem hozott. A Barcaelona meccse sem volt gólgazdag, ugyanakkor azt a bizonyos egy találatot a hazaiak gyűjtötték.

Raphina már a 15. percben eredményes volt, míg Torres az 55. percben büntető hibázott. Pár perccel később Araujo azonnal piros lapot kapott, amivel komoly lehetőséghez juttatták a Valenciát, illetve a Real Madridot, de hiába, mert a vendégek egyenlíteni sem tudtak, a madridiak pedig döntetlent játszottak a Betis ellen.