Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
62,777 $

Sztárban Sztár: kiderült, Marics Peti ott lesz-e a vasárnapi élő adásban

Sokan aggódtak Marics Peti miatt, aki az elmúlt napokban nem sokat állt fel a kanapéról, így félő volt, hogy esetlegesen nem tudja vállalni a vasárnapi élő adást a Sztárban Sztárban.

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sajnálatos módon elkerülhetetlen, hogy a sztárok időről időre nehéz helyzetbe kerüljenek a forgatás előtt. Számtalan példát láthattunk erre, akár a Dancing with the Starsban is, amikor többen elkapták a koronavírust.

Emellett közbeszólnak az általános megbetegedések, illetve a sérülések, amiről Metzker Viki is tudna mesélni. Sőt, Kulcsár Edina váratlanul terhes lett, így visszamondta a szereplését a népszerű táncműsorban. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

Néha az égiek kezében van minden, és legutóbb Marics Peti került bajba, aki már napok óta nem érezte jól magát. Sőt, egy ideje csak a mosdó miatt állt fel a kanapéról, és miután lemondta a szombati programját, félő volt, hogy vasárnap nem lesz jelen a Sztárban Sztárban.

Tóth Andiról hamar kiderült, hogy ott van, és szenzációs sminket, valamint egy egészen új frizurát kapott. Lékai-Kiss Ramónáról sem feledkezhetünk meg, aki ugyancsak egy különleges szettel készül az estére.

A legfontosabb hír viszont az, hogy Peti ott van a helyszínen, már beöltözött, és várja az élő adást a többi zsűritaggal. Ez pedig remek hír, mert a zsűri teljes létszámában vághat neki az élő adásnak.

Ennyivel drágább jelenleg az üzemanyag Magyarországon a régiós átlagnál

Még mindig szemmel látható a különbség.

Óriási nyomás helyezheti az Újpestet a Kisvárda szombaton

Ha a Kisvárda nyer a Puskás Akadémia ellen vagy legalább döntetlent szerez, miközben az Újpest megint kikap, azzal minden eddiginél nehezebb helyzetbe kerülnének a fővárosiak.