Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,91 Ft
Euró
388,63 Ft
Font
452,80 Ft
Bitcoin
63,702 $

Marics Peti rossz hírekkel szolgált, nincs jól (videóval)

Marics Peti sajnálatos módon nem tud megjelenni a mai eseményen, látható módon nincs jól, így most pihennie kell.

Fotó: TV2
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Marics Peti és Valkusz Milán továbbra is rendkívül népszerűek a Valmarral, de külön-külön szintén kedvelik őket, hiszen mindketten különleges karakterek. A duójuk szinte verhetetlen, óriási rajongás veszi őket körül.

Peti tavaly nagyot ment a Sztárban Sztárban, ahol idén már zsűritag, és igen hamar meghatotta az egyik produkció. Villámgyorsan felvette a ritmust, remekül zsűrizik, abszolúte el tudjuk képzelni őt a következő években ebben a szerepben. Soron kívül Kunhalmi Ágnes szerint nem teljesen értelmezhető, amit Magyar Péter csinál

Milán pedig versenyőzként van jelen a 2023-as évadban, és két olyan produkción van túl, amire nincsenek szavak. Elképesztő teljesítményt nyújt, és továbbra is laza, nemigazán görcsöl rá a dolgokra.

Jelenleg nincsenek olyan szinten betáblázva, mint a későbbi időszakban lesznek, így Milán sem érezheti magát olyan nagy terhelés alatt. Ez mindenképpen segít neki, akárcsak Petinek a pihenés, mert kiderült, hogy nincs jól.

Már egy ideje a kanapén fekszik, második napja, hogy gyakorlatilag csak a mosdó miatt áll fel. Mindent megtett, hogy ott lehessen az eseményen, de nem sikerült, ráadásul vasárnap élő adásban kellene szerepelnie a Sztárban Sztárban. Természetesen sajnálja a helyzetet, ám most valóban az a legfontosabb, hogy kipihenje magát. Peti teljes videós üzenetét erre a linkre kattintva érhetitek el.

Letartóztattak egy amerikai katonát Oroszországban, lopással vádolják

Múlt csütörtökön, Vlagyivosztokban vették őrizetbe a 34 éves férfit.