Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,31 Ft
Euró
387,03 Ft
Font
451,18 Ft
Bitcoin
66,109 $

Ancelotti nem esik kétségbe a Barca elleni vereség miatt

Pontosan tudja Carlo Ancelotti, hogy a Barcelona hogyan nyerte meg a Copa del Rey elődöntőjéének első felvonását, de még van hátra egy meccs.

...svg content...Fotó: EPA/JUANJO MARTIN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hiába birtokolta csak nagyon keveset a Barcelona a labdát az elődöntő első mérkőzésén, előnyből várhatja a visszavágót a Camp Nou-ban. Xavi nem volt elégedettel a labdabirtoklással, és ő is tudja, még semmi sem dőlt el.

Ancelotti, a Real Madrid edzője nem tűnt úgy, hogy kétségbe lenne esve. Sokkal inkább reményteljes a visszavágó miatt, mert ha ott is képesek lesznek hasonló teljesítményre, nem lehet nagy gondjuk. Soron kívül Nyilatkozott a TEK Orbán Viktor védelméről a Robert Fico elleni merénylet után

„Ez egy jó meccs volt. Intenzív mérkőzésre készültünk, és azt is kaptuk. Nagy presszió alatt tartottuk őket, és a játék utolsó harmadában lehettünk volna jobbak is, de nehéz volt, nem volt sok terület.”

„Sok keresztlabdával játszottunk, ugyanakkor hátul nagyon erősek voltak a levegőben. Ez volt az a meccs, amit igazán akartunk, ami az eredményre már nem igaz, de önbizalmat ad nekünk. Egyszerűen meg kell ismételni ezt a játékot Barcelonában.”

„Jól kezdtünk, és jól is fejeztük be a mérkőzést. A gól egyéni hibából származott, egy rossz passzból, a kontrából pedig lecsaptak ránk, és egy kipattanóból betaláltak. Ez egy kicsit hatással volt a csapatra.”

„Elégedettek vagyunk a játékkal. Nem lehet mindig irányítani egy olyan csapatot, mint a Barcelona. Védekezésben, erős presszióban ez volta Madrid egyik legjobb meccse.” – idézte az ESPN az olasz trénert.

Orbán Viktor Robert Ficóról: „Jelenleg az életéért küzd, élet-halál között van”

Több szempontból is fontos lenne Robert Fico mihamarabbi felépülése, Magyarország számára is, amiről Orbán Viktor miniszterelnök beszélt egy reggeli interjújában .