Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,93 Ft
Euró
385,23 Ft
Font
451,20 Ft
Bitcoin
69,348 $

Hivatalos: nemi erőszakkal vádolják a PSG sztárját

A francia ügyészek pénteken bejelentették, hogy nemi erőszák a vád a PSG futballistájával, Achraf Hakimival szemben.

...svg content...Fotó: EPA/Tolga Bozoglu
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Korábban már beszámoltunk arról, hogy egy fiatal nő nemi erőszakkal vádolja a PSG világsztárját, aki a legutóbbi világbajnokság egyik főszereplője volt Marokkóval. Történtemet írtak, és az egész sajtó róluk beszélt, miközben úgy fogadták őket odahaza, mintha megnyerték volna a tornát.

A nő közel egy héttel ezelőtt sétált be az egyik franciaországi rendőrségre, és azt állította, hogy Hakimi megerőszakolta őt. Ugyan feljelentést nem akart tenni, a rendőrség azonnal nyomozásba kezdett.

Időközben arra is fény derült, hogy a PSG a játékosa mellett áll, aki mindent tagad, és kész együttműködni a hatóságokkal. Nemrég a francia ügyészek közölték az AFP-vel, hogy nemi erőszak a vád Hakimivel szemben – írja a Barrons.

A 24 éves világsztárt csütörtökön hallgatták ki az ügyészek, miután a vele egykorú nő azzal vádolja, hogy megerőszakolta. Az ügy részeként megtették a vádemelést, de letartóztatás nem történt, Hakimi szabadlábon védekezhet.

Egyelőre nem tudni, hogy Hakimi pályára fog-e lépni a PSG következő mérkőzésén ezen a hétvégén. A játékos és a klub továbbra sem adott ki hivatalos nyilatkozatot az ügyben, de várhatóan hamarosan erre is sor kerül.

Földméretű bolygót fedeztek fel, amely akár százmilliárd évig is létezhet

De van egy apró bökkenő, ugyanis a csillaga nem volt túl kegyes hozzá.

Fontos újítás lendíthet nagyot a magyar egészségügy helyzetén

A kormány júliustól teljeskörűen bevezeti az új betegút-menedzselő rendszert, amely lehetővé teszi a páciensek számára, hogy maguk jelölhessék ki az orvosi vizsgálatok időpontját.